Yardım Rx 550 görüntü alıyorum fakat böyle

Ahmet0254

80+
Reaksiyon skoru
93
500 w psu var daha önceden gt 220 kullanıyodum daha bugün geldi sıfır takdım ve böyle bi hata aldım format atsam düzelirdi çünkü eski ekran kartının driver takılı lütfen yardım edin

Hatanın ne olduğunu biz tahmin ediyoruz heralde?

GT220'yi geri takıp DDU ile driver'ı sil ve daha sonra 550'yi PC'ye tak.
hatayı tahmin edemedim ben sen ettinmi büyük ihtimalle tel foruma foto yüklerken 3mb üstü olduğu için yüklenmedi fener kapalı çek ortam aydınlık olsun yoksa yüklenmiyor bende çok denedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hatayı tahmin edemedim ben sen ettinmi büyük ihtimalle tel foruma foto yüklerken 3mb üstü olduğu için yüklenmedi fener kapalı çek ortam aydınlık olsun yoksa yüklenmiyor bende çok denedim
yüklenemedi galiba^
500 w psu var daha önceden gt 220 kullanıyodum daha bugün geldi sıfır takdım ve böyle bi hata aldım format atsam düzelirdi çünkü eski ekran kartının driver takılı lütfen yardım edin

Hatayı bilmeden çözümünü bilemem tabi ama sisteme başka ekran kartı takmadan önce eski ekran kartının Driverını silmezsen sıkıntı çıkabiliyor bazen.

Hatayı bilmeden çözümünü bilemem tabi ama sisteme başka ekran kartı takmadan önce eski ekran kartının Driverını silmezsen sıkıntı çıkabiliyor bazen.
Hayırlı olsun ekran kartın inşallah çözüm yolunu bulursun

Ekran kartını tam dik taktığında hata veriyor ama biraz aşağıya yatırınca sorunsuz çalıştı ama yardımlarınız için sağolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,525
Üyeler
183,442
Son üye
emrevyst
Geri