Çogu evde kütüphane olmaması...

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,288
Bügün bir şey farkettim çevremdeki insanlar kitap okumayı boş gören,zamanımı alıyor diyen,hiç bir genel kültür bilmeyen sadece(fatih,atatürk)kişilerini biliyorlar gen osman dedigimde bana mal mısın diyorlar ? Her nekadar muhafazakar bir ailede büyüsem bile bizim evde 4 tane kütüpahane var bunu başka biyere getirmeyin arkadaşlarımın evine gittigimde sadece kütüphane degil kitap yoktu...Bir şey daha sormam lazım İlyada ve Odessia'yı Semt kütüphanesinde rastladım ilk hangisi okunuyor ve kitaplar iyi mi? ?

Kuran yeter yeğenim yat aşşa hadi git okuluna

Kitap okumak gerçekten önemli. Kültür seviyeniz ile doğru orantılıdır kitap okumanız. Sorunuzun cevabını da bilmiyorum.

Bügün bir şey farkettim çevremdeki insanlar kitap okumayı boş gören,zamanımı alıyor diyen,hiç bir genel kültür bilmeyen sadece(fatih,atatürk)kişilerini biliyorlar gen osman dedigimde bana mal mısın diyorlar ? Her nekadar muhafazakar bir ailede büyüsem bile bizim evde 4 tane kütüpahane var bunu başka biyere getirmeyin arkadaşlarımın evine gittigimde sadece kütüphane degil kitap yoktu...Bir şey daha sormam lazım İlyada ve Odessia'yı Semt kütüphanesinde rastladım ilk hangisi okunuyor ve kitaplar iyi mi? ?
her ne kadar muhafazakar bir ailede büyüsem bile derken ??? muhafazakarlık senin kafanda nasıl bişey taş sopalarla falan mı avlanan insanlar muhafazakarlar ?

Doğru söyleyeyim; ben okumaktan üşenen biriyim bu açığımı kitap dinleyerek kapatıyorum, benim kütüphanem telefonum :)

Sizin evde kütüphane mi var o.O2

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,177
Üyeler
186,155
Son üye
ByWasco
Geri