Neler Yeni

Çogu evde kütüphane olmaması...

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
her ne kadar muhafazakar bir ailede büyüsem bile derken ??? muhafazakarlık senin kafanda nasıl bişey taş sopalarla falan mı avlanan insanlar muhafazakarlar ?
Büyük bir kesimi okula bile göndermeye gönüllü olmadığından bunu belirtip onlardan olmadığını söylemeye çalışmış olabilir.

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
Bügün bir şey farkettim çevremdeki insanlar kitap okumayı boş gören,zamanımı alıyor diyen,hiç bir genel kültür bilmeyen sadece(fatih,atatürk)kişilerini biliyorlar gen osman dedigimde bana mal mısın diyorlar ? Her nekadar muhafazakar bir ailede büyüsem bile bizim evde 4 tane kütüpahane var bunu başka biyere getirmeyin arkadaşlarımın evine gittigimde sadece kütüphane degil kitap yoktu...Bir şey daha sormam lazım İlyada ve Odessia'yı Semt kütüphanesinde rastladım ilk hangisi okunuyor ve kitaplar iyi mi? ?
Gen Osman be genç Osman o ayrıca onu kitap okumuyorum aama onu biliyorum

Xredstyle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ali Konuşum
Bügün bir şey farkettim çevremdeki insanlar kitap okumayı boş gören,zamanımı alıyor diyen,hiç bir genel kültür bilmeyen sadece(fatih,atatürk)kişilerini biliyorlar gen osman dedigimde bana mal mısın diyorlar ? Her nekadar muhafazakar bir ailede büyüsem bile bizim evde 4 tane kütüpahane var bunu başka biyere getirmeyin arkadaşlarımın evine gittigimde sadece kütüphane degil kitap yoktu...Bir şey daha sormam lazım İlyada ve Odessia'yı Semt kütüphanesinde rastladım ilk hangisi okunuyor ve kitaplar iyi mi? ?
15 Yaşındayım,Evimiz de 3 tane yer var kitaplar için ve sığmıyor.Bazı kitaplar kutular içinde.Okuduğumuz kitaplar olduğu için kutuya koyuyoruz zira eve sığdıramayız .

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Kitaplık var 3 tane de kütüphane yok.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
sorma kanka
kitabı okuyom
kitap ise osmanlı padişahlaı hakkında
diyor çocuk gleiyor yanıma söyle diyor ilks padişahı kim
1.osman diyorum
diyor mal diyor osman gazi o diyor ve gidiyor işte

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
Zaten bilimsel bir bilgiyi okuduğun hikayelerden veya romanlardan elde etmezsin.
Nasıl yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence artık eski bir bilgi kaynağı ben tarih araştıran bir insanım Wikipedia ve videolardan öğreniyorum arada ilgimi çekip okuduğum kitaplar var ama artık eski bir bilgi kaynaği ve belki 50 yıla kalmaz artık kullanılmayacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,195
Üyeler
164,267
Son üye
ey3ppq
Top Bottom