Neler Yeni

Çogu evde kütüphane olmaması...

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
milletimizde böyle bir algı var ben din hakkımda aileme çok rahat şekilde açıklıyorum onlarda yardımcı oluyorlar normal muhafazakar aileler çocugunun kafasını kesmişti şuan
İstersen bir de diri diri gömsünler? Ketçap mayonez?

Urthemiel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Alperen
çevremdeki insanlar kitap okumayı boş gören,zamanımı alıyor diyen,hiç bir genel kültür bilmeyen sadece(fatih,atatürk)kişilerini biliyorlar gen osman dedigimde bana mal mısın diyorlar ?
Bu cümleleri böyle net bir şekilde kurabilen bir çevreniz var ise çevrenizi gözden geçirmeyi unutmayın zira bu zamana kadar bu tarz bir yorum daha duymadım yakın çevremden. Onun dışında ''kütüphane'' dediğiniz olay Türkiye'de zor çünkü ülkenin geneli 3+1 evlerde yaşamakta. Kitaplık deseniz tamam deriz fakat kütüphane biraz zor ya.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,308
İsim
.
yok artık internet var bilgileri ordanda ögrenbilirsin ama roman felan okumanı tavsiye ederim
Biraz öyle, ben uzun kitaplar okumak yerine makale, kısa, bilgilendirici yazıları daha çok severim.
Roman okumayı denedim ancak pek de zevk alamadım maalesef.

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Bu cümleleri böyle net bir şekilde kurabilen bir çevreniz var ise çevrenizi gözden geçirmeyi unutmayın zira bu zamana kadar bu tarz bir yorum daha duymadım yakın çevremden. Onun dışında ''kütüphane'' dediğiniz olay Türkiye'de zor çünkü ülkenin geneli 3+1 evlerde yaşamakta. Kitaplık deseniz tamam deriz fakat kütüphane biraz zor ya.
hocam yanlış dedim kitaplık

Clusters

80+
Bügün bir şey farkettim çevremdeki insanlar kitap okumayı boş gören,zamanımı alıyor diyen,hiç bir genel kültür bilmeyen sadece(fatih,atatürk)kişilerini biliyorlar gen osman dedigimde bana mal mısın diyorlar ? Her nekadar muhafazakar bir ailede büyüsem bile bizim evde 4 tane kütüpahane var bunu başka biyere getirmeyin arkadaşlarımın evine gittigimde sadece kütüphane degil kitap yoktu...Bir şey daha sormam lazım İlyada ve Odessia'yı Semt kütüphanesinde rastladım ilk hangisi okunuyor ve kitaplar iyi mi? ?
bizde baya kitap var da çoğu din ile ilgili

En İyi Cevap
1
Üstelik 4 tane kütüphane demiş

RedStar FC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
ce sa
bende kütüphane var. 1000 kitap :) belki daha fazlası. kitaplığı aştı artık. kütüphane diyebiliriz.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Bügün bir şey farkettim çevremdeki insanlar kitap okumayı boş gören,zamanımı alıyor diyen,hiç bir genel kültür bilmeyen sadece(fatih,atatürk)kişilerini biliyorlar gen osman dedigimde bana mal mısın diyorlar ? Her nekadar muhafazakar bir ailede büyüsem bile bizim evde 4 tane kütüpahane var bunu başka biyere getirmeyin arkadaşlarımın evine gittigimde sadece kütüphane degil kitap yoktu...Bir şey daha sormam lazım İlyada ve Odessia'yı Semt kütüphanesinde rastladım ilk hangisi okunuyor ve kitaplar iyi mi? ?
Kücükte olsa bir kitapligim var 100 150 kitap arasi yarisi roman yarisi artik çocuk kitabi keşke büyütebilsem ama kitap fiyatlari malumuniz çok pahali :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,588
Üyeler
161,095
Son üye
elynnnnn
Top Bottom