İstersen bir de diri diri gömsünler? Ketçap mayonez?milletimizde böyle bir algı var ben din hakkımda aileme çok rahat şekilde açıklıyorum onlarda yardımcı oluyorlar normal muhafazakar aileler çocugunun kafasını kesmişti şuan
İstersen bir de diri diri gömsünler? Ketçap mayonez?milletimizde böyle bir algı var ben din hakkımda aileme çok rahat şekilde açıklıyorum onlarda yardımcı oluyorlar normal muhafazakar aileler çocugunun kafasını kesmişti şuan
Bu cümleleri böyle net bir şekilde kurabilen bir çevreniz var ise çevrenizi gözden geçirmeyi unutmayın zira bu zamana kadar bu tarz bir yorum daha duymadım yakın çevremden. Onun dışında ''kütüphane'' dediğiniz olay Türkiye'de zor çünkü ülkenin geneli 3+1 evlerde yaşamakta. Kitaplık deseniz tamam deriz fakat kütüphane biraz zor ya.çevremdeki insanlar kitap okumayı boş gören,zamanımı alıyor diyen,hiç bir genel kültür bilmeyen sadece(fatih,atatürk)kişilerini biliyorlar gen osman dedigimde bana mal mısın diyorlar ?
galiba aynen kitaplık oluyorlarİşte onlar kitaplık.![]()
Biraz öyle, ben uzun kitaplar okumak yerine makale, kısa, bilgilendirici yazıları daha çok severim.yok artık internet var bilgileri ordanda ögrenbilirsin ama roman felan okumanı tavsiye ederim
hocam yanlış dedim kitaplıkBu cümleleri böyle net bir şekilde kurabilen bir çevreniz var ise çevrenizi gözden geçirmeyi unutmayın zira bu zamana kadar bu tarz bir yorum daha duymadım yakın çevremden. Onun dışında ''kütüphane'' dediğiniz olay Türkiye'de zor çünkü ülkenin geneli 3+1 evlerde yaşamakta. Kitaplık deseniz tamam deriz fakat kütüphane biraz zor ya.
bizde baya kitap var da çoğu din ile ilgiliBügün bir şey farkettim çevremdeki insanlar kitap okumayı boş gören,zamanımı alıyor diyen,hiç bir genel kültür bilmeyen sadece(fatih,atatürk)kişilerini biliyorlar gen osman dedigimde bana mal mısın diyorlar ? Her nekadar muhafazakar bir ailede büyüsem bile bizim evde 4 tane kütüpahane var bunu başka biyere getirmeyin arkadaşlarımın evine gittigimde sadece kütüphane degil kitap yoktu...Bir şey daha sormam lazım İlyada ve Odessia'yı Semt kütüphanesinde rastladım ilk hangisi okunuyor ve kitaplar iyi mi? ?
aynen bizimkilerde öylebizde baya kitap var da çoğu din ile ilgili
Üstelik 4 tane kütüphane demişBu cümleleri böyle net bir şekilde kurabilen bir çevreniz var ise çevrenizi gözden geçirmeyi unutmayın zira bu zamana kadar bu tarz bir yorum daha duymadım yakın çevremden. Onun dışında ''kütüphane'' dediğiniz olay Türkiye'de zor çünkü ülkenin geneli 3+1 evlerde yaşamakta. Kitaplık deseniz tamam deriz fakat kütüphane biraz zor ya.
Adamın evde 4 kütüphane var hayırdırrrYıl 2021 hala evinde kütüphane olmayan mı var?![]()
Yok benim evimde kütüphanem varYıl 2021 hala evinde kütüphane olmayan mı var?![]()
Kücükte olsa bir kitapligim var 100 150 kitap arasi yarisi roman yarisi artik çocuk kitabi keşke büyütebilsem ama kitap fiyatlari malumuniz çok pahaliBügün bir şey farkettim çevremdeki insanlar kitap okumayı boş gören,zamanımı alıyor diyen,hiç bir genel kültür bilmeyen sadece(fatih,atatürk)kişilerini biliyorlar gen osman dedigimde bana mal mısın diyorlar ? Her nekadar muhafazakar bir ailede büyüsem bile bizim evde 4 tane kütüpahane var bunu başka biyere getirmeyin arkadaşlarımın evine gittigimde sadece kütüphane degil kitap yoktu...Bir şey daha sormam lazım İlyada ve Odessia'yı Semt kütüphanesinde rastladım ilk hangisi okunuyor ve kitaplar iyi mi? ?