🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
sesli kitaplar var artik
Kitap hiç okumam.Kitap okumaya başlayınca çok ciddi seviyelerde sıkılıyorum ve bu sıkılmam bıraktıktan sonra geçmiyor.Bu yüzden kitap okumuyorum.Ama okumak istiyorumBügün bir şey farkettim çevremdeki insanlar kitap okumayı boş gören,zamanımı alıyor diyen,hiç bir genel kültür bilmeyen sadece(fatih,atatürk)kişilerini biliyorlar gen osman dedigimde bana mal mısın diyorlar ? Her nekadar muhafazakar bir ailede büyüsem bile bizim evde 4 tane kütüpahane var bunu başka biyere getirmeyin arkadaşlarımın evine gittigimde sadece kütüphane degil kitap yoktu...Bir şey daha sormam lazım İlyada ve Odessia'yı Semt kütüphanesinde rastladım ilk hangisi okunuyor ve kitaplar iyi mi? ?
Başlangıç fantastik kitaplardan başlayabilirsin genelde okullarda öğretmenler klasik romanlar okuttuğu için öğrenciler kitaplardan sıkılıyor. Başlangıç kitaplarından başlamanı öneririm. Kitap okumayı sevmiyorum demek çok genel bir şey illaki seveceğin kitaplar çıkacaktır.Kitap hiç okumam.Kitap okumaya başlayınca çok ciddi seviyelerde sıkılıyorum ve bu sıkılmam bıraktıktan sonra geçmiyor.Bu yüzden kitap okumuyorum.Ama okumak istiyorum
Bildiğin kütüphane diyo arkadaşKütüphane derken? Kitaplık tarzı bir şey mi?
Kendi isteğimle beğendirim türü almama rağmen böyleyim.Sadece 1 kitabı beğenerek okudum sıkılmadan hep diğer sayfayı merak ettimBaşlangıç fantastik kitaplardan başlayabilirsin genelde okullarda öğretmenler klasik romanlar okuttuğu için öğrenciler kitaplardan sıkılıyor. Başlangıç kitaplarından başlamanı öneririm. Kitap okumayı sevmiyorum demek çok genel bir şey illaki seveceğin kitaplar çıkacaktır.
Milletin kültürünü kitap okuyup okumamasını ve kişisel zevkleri eleştirmen çok yanlış.Bügün bir şey farkettim çevremdeki insanlar kitap okumayı boş gören,zamanımı alıyor diyen,hiç bir genel kültür bilmeyen sadece(fatih,atatürk)kişilerini biliyorlar gen osman dedigimde bana mal mısın diyorlar ? Her nekadar muhafazakar bir ailede büyüsem bile bizim evde 4 tane kütüpahane var bunu başka biyere getirmeyin arkadaşlarımın evine gittigimde sadece kütüphane degil kitap yoktu...Bir şey daha sormam lazım İlyada ve Odessia'yı Semt kütüphanesinde rastladım ilk hangisi okunuyor ve kitaplar iyi mi? ?
Hayır Muhafazakar diyince goyu akapeli yobaz zanneden kesim yazmış.her ne kadar muhafazakar bir ailede büyüsem bile derken ??? muhafazakarlık senin kafanda nasıl bişey taş sopalarla falan mı avlanan insanlar muhafazakarlar ?
Bende de kitaplık var.Çoğu evde kütüphane olmaması mı?
D-dostum evde kütüphane mi yok artık.
Bu arada benim kitaplığım var kütüphanem yok.