Neler Yeni

Çogu evde kütüphane olmaması...

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,613
İsim
Mert Can Ergün
sesli kitaplar var artik

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Bügün bir şey farkettim çevremdeki insanlar kitap okumayı boş gören,zamanımı alıyor diyen,hiç bir genel kültür bilmeyen sadece(fatih,atatürk)kişilerini biliyorlar gen osman dedigimde bana mal mısın diyorlar ? Her nekadar muhafazakar bir ailede büyüsem bile bizim evde 4 tane kütüpahane var bunu başka biyere getirmeyin arkadaşlarımın evine gittigimde sadece kütüphane degil kitap yoktu...Bir şey daha sormam lazım İlyada ve Odessia'yı Semt kütüphanesinde rastladım ilk hangisi okunuyor ve kitaplar iyi mi? ?
Kitap hiç okumam.Kitap okumaya başlayınca çok ciddi seviyelerde sıkılıyorum ve bu sıkılmam bıraktıktan sonra geçmiyor.Bu yüzden kitap okumuyorum.Ama okumak istiyorum

El-Bâbin_Şubin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Kitap hiç okumam.Kitap okumaya başlayınca çok ciddi seviyelerde sıkılıyorum ve bu sıkılmam bıraktıktan sonra geçmiyor.Bu yüzden kitap okumuyorum.Ama okumak istiyorum
Başlangıç fantastik kitaplardan başlayabilirsin genelde okullarda öğretmenler klasik romanlar okuttuğu için öğrenciler kitaplardan sıkılıyor. Başlangıç kitaplarından başlamanı öneririm. Kitap okumayı sevmiyorum demek çok genel bir şey illaki seveceğin kitaplar çıkacaktır.

akan

80+ Bronze
Bizim evde 2 halk kütüphanesi var 1 tane de özel kütüphane cafe var mutfakta. Latte 12 lira esmer şekerli çay 3 lira. :D

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Başlangıç fantastik kitaplardan başlayabilirsin genelde okullarda öğretmenler klasik romanlar okuttuğu için öğrenciler kitaplardan sıkılıyor. Başlangıç kitaplarından başlamanı öneririm. Kitap okumayı sevmiyorum demek çok genel bir şey illaki seveceğin kitaplar çıkacaktır.
Kendi isteğimle beğendirim türü almama rağmen böyleyim.Sadece 1 kitabı beğenerek okudum sıkılmadan hep diğer sayfayı merak ettim

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Bügün bir şey farkettim çevremdeki insanlar kitap okumayı boş gören,zamanımı alıyor diyen,hiç bir genel kültür bilmeyen sadece(fatih,atatürk)kişilerini biliyorlar gen osman dedigimde bana mal mısın diyorlar ? Her nekadar muhafazakar bir ailede büyüsem bile bizim evde 4 tane kütüpahane var bunu başka biyere getirmeyin arkadaşlarımın evine gittigimde sadece kütüphane degil kitap yoktu...Bir şey daha sormam lazım İlyada ve Odessia'yı Semt kütüphanesinde rastladım ilk hangisi okunuyor ve kitaplar iyi mi? ?
Milletin kültürünü kitap okuyup okumamasını ve kişisel zevkleri eleştirmen çok yanlış.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,413
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Bir gün ama bur gün o adını unuttuğum seçim yapılan kitabı okuyucağım.

Avolay

80+ Gold
her ne kadar muhafazakar bir ailede büyüsem bile derken ??? muhafazakarlık senin kafanda nasıl bişey taş sopalarla falan mı avlanan insanlar muhafazakarlar ?
Hayır Muhafazakar diyince goyu akapeli yobaz zanneden kesim yazmış.

Kitaplıkta bir sürü kitabım vardır ama hepsi eskiden kalma ablamın , ben kendi adıma çok az kitap satın aldım o da çok uygunsa onun dışında full kütüphaneden yani bir evde kitaplık bulunup bulunmaması kültürsüzlüğü veya kültürlülüğü belirlemez şu ekonomide kimse kitap almak zorunda değil bir de öylesi var ki dekorasyon olsun diye kitap alıyor

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
Çoğu evde kütüphane olmaması mı? :D
D-dostum evde kütüphane mi yok artık. :D
Bu arada benim kitaplığım var kütüphanem yok.
Bende de kitaplık var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aralarından en iyisi babamın eski çizgi romanları.

Drqnk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Kayra Tunçel
Onun adı KİTAPLIK kütüphane değil ve çoğu kişi kitap okuyor.

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş
İlginç bir anlatım ve soru yöneltme şekli... Kitap okumuyorum. Üşeniyorum. Sadece Atatürk ve Fatih'i bilmiyorum.

Top Bottom