Bu bütçede gamepower warlock compackt var benim bildiğim oda indirimde 180tl oluyor. Cuma günleri ince hesabın gaming gecesi oluyor. Çoğu zaman o da indirime giriyor. O vakitte alabilirsin. Araştırdıktan sonra tabii ki.bütçe 200 TL
sadece valorant oynuyorum rgb olsun olmasın farketmez işimi görebilecek mümkünse red switch ucuz bir kalvye arıyorum
2 ay önce gamepower ogre aldım a tuşu bozuldu garantiye yolladım geldikten 2 hafta sonrada şimdi w tuşu basmıyo gamepower istemiyorum rezalet bir markaBu bütçede gamepower warlock compackt var benim bildiğim oda indirimde 180tl oluyor. Cuma günleri ince hesabın gaming gecesi oluyor. Çoğu zaman o da indirime giriyor. O vakitte alabilirsin. Araştırdıktan sonra tabii ki.
Evet o ogrelerde sıkıntı varmış. Alacaktım bende Allahtan forumları dolaşmışım. 200tl bandında bildiğim bu var benim. 50tl falan daha ekleyip redragon markasına yönelmeniz sizin için daha iyi olacaktır.2 ay önce gamepower ogre aldım a tuşu bozuldu garantiye yolladım geldikten 2 hafta sonrada şimdi w tuşu basmıyo gamepower istemiyorum rezalet bir marka
gamenote markasını ilk defa duyuyorum incelemesi falan varmı bu klavyeninWarlock almayın, tuş basmama sorununa sahip bir klavye.
29 TL artırabilirseniz önerim bu olacaktır. Fiyatına göre gayet iyi bir klavye.GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Var. Markanın adı aslında Havit.gamenote markasını ilk defa duyuyorum incelemesi falan varmı bu klavyenin