haktanugur3
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,552
Kablonetden hangi internet sağlayıcısına geçmeliyim? Önerebileceğiniz paket varsa önerebilir misiniz?
Annemler çekmiyor diye istemiyor. Halbuki sabit olarak 100mbps download 5mpbs upload veriyor. Superonline düşünüyorlar şu an için.Kablonetten neden çıkıyorsunuz?
Router alın daha iyi.Annemler çekmiyor diye istemiyor. Halbuki sabit olarak 100mbps download 5mpbs upload veriyor. Superonline düşünüyorlar şu an için.
çekmemesi modem kaynaklı bir durum bu nasıl bir düşünce?Annemler çekmiyor diye istemiyor. Halbuki sabit olarak 100mbps download 5mpbs upload veriyor. Superonline düşünüyorlar şu an için.
Router var ama yine çekmiyor diyorlar.Router alın daha iyi.
Keenetic Extra Alın.Router var ama yine çekmiyor diyorlar.
Babam bu işlere çok cahilce yaklaşmıyor ama annem ve ablam öyle değil. Ablam çekmiyor diyor. Annemde o çekmiyor diyorsa değişsin diyor.çekmemesi modem kaynaklı bir durum bu nasıl bir düşünce?![]()
Bu var şu an https://www.hepsiburada.com/tp-link...UZzYYOF7lS_yR_lqE31OiMg7-NcqtvC4aAj3PEALw_wcBKeenetic Extra Alın.
Boşuna bahane üretiyorlar sanki.
ne çekmiyorlar mı ? ben 7 senedir kullanıyorum 1 kere bile böyle sorun yaşamadım modem hangisi.Annemler çekmiyor diye istemiyor. Halbuki sabit olarak 100mbps download 5mpbs upload veriyor. Superonline düşünüyorlar şu an için.
5GHz kullanmıyorlar mı?