F/P Kulaklık Öneriniz?

Reaksiyon skoru
37
Selam Arkadaşlar. Hayırlı Günler. Öncelikle bütçem 100 ile 130 - 140 tl arasında param var. önerebileceğiniz kulaklık var mı ama şunu dikkat edin. benim laptop ta tek jak giriş olduğu için. usb olması gerek yani hem mic ve ses uyanlardan. usb ile olur değil mi kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim :)
https://www.trendyol.com/snopy-ramp...-31931124?boutiqueId=316717&merchantId=105221
bunu buldum nasıldır ?

Selam Arkadaşlar. Hayırlı Günler. Öncelikle bütçem 100 ile 130 - 140 TL arasında param var. önerebileceğiniz kulaklık var mı ama şunu dikkat edin. benim laptop ta tek jak giriş olduğu için. usb olması gerek yani hem mic ve ses uyanlardan. usb ile olur değil mi kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim :)
https://www.trendyol.com/snopy-ramp...-31931124?boutiqueId=316717&merchantId=105221
bunu buldum nasıldır ?
James Donkey 710 alabilirsin. USB bağlantılı.
Gaming Gecesinde fiyatı senin bütçene uygun hale geliyor.

James Donkey 710 alabilirsin. USB bağlantılı.
Gaming Gecesinde fiyatı senin bütçene uygun hale geliyor.
Teşekkürler, Ne kadar düşüyor gaming gecesin de ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İncehesap gaming gecesinde jd 710 140 TL lere kadar düşüyor bilgin olsun
Tamamdır, Teşekkürler. gaming gecesi hemen bitiyor mu ?

Bu arada attığınız James Donkey 710 biraz da olsa araştırdım, yorumları baktım mağazanın neredeyse herkes menmun usb girişi olması baya iyi :) laptop da, taktığım zaman inşAllah mic çalışır :) tek derdim oo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vay baya iyimiş ya :D kaçırmayım ozaman kesinlikle. oo fiyatta ama hızlı olmak gerek. Herkes alıyor aslında bir anda.

710 kullanıyorum equlaizer ayarı yaptığınızda kulaklık değil hoparlör oluyor o derece. JD 712' yi düşünemiyorum. 149TL ye düşüyor onu alın yarın indirime girerse.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,105
Üyeler
188,879
Son üye
dlzdma
Geri