Yardım F/P Gaming Kulaklık Arıyorum.

setxkbmap

80+
Reaksiyon skoru
114
Bütçe
1500
Merhaba, uzun zamandır bu ürünü kullanıyorum. kablo uzunluğu olsun, kulak içi olmasından kaynaklı uzun süre kullanınca rahatsız etmesi olsun artık canımı sıkıyor.

r6 için, şuan kinden daha iyi ses kasabileceğim ucuz fiyatlı f/p bir kulak üstü kulaklık arıyorum.

hafif olması tercihimdir, teşekkürler.

Bütçe ? Kablolu kablosuz

Eğer 1k felansa ATK Mercury alabilirsin kampanyalara katılıp (iyzico+ parolapara) bende aldım 2 gün önce 1200₺ ye geliyor.

Merhaba, uzun zamandır bu ürünü kullanıyorum. kablo uzunluğu olsun, kulak içi olmasından kaynaklı uzun süre kullanınca rahatsız etmesi olsun artık canımı sıkıyor.

r6 için, şuan kinden daha iyi ses kasabileceğim ucuz fiyatlı f/p bir kulak üstü kulaklık arıyorum.

Havit gamenote, şahsen kullanıyorum fıstık gibi, gamepower'a o parayı vereceğime buna o parayı veririm 1k falan fiyati

https://www.trendyol.com/havit/game...-1-4-modlu-bt-2-4ghz-type-c-3-5mm-p-756447447

alalı 4 ay oldu nerseyse memnunum hafıf kumaş ped sesi dısarıya verıyor bıraz 3 modu var bluettooth dungle kablolu sarzı baya gıdıyor.

Ekler

• Screenshot_20250530_224130_trendyol.com.webp
    Screenshot_20250530_224130_trendyol.com.webp
    50 KB · Hit: 34
Benim dediğim model varken havite felan bakma bence 1200₺ ye rakipsiz havit yanına bile yaklaşamaz

Kablosuz , 50 mm sürücü kumaş ped vs vs

kampanyaları vs nereden takip ediyoruz
Konuda detaylı anlatmışlar ama yapamazsan yazabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,905
Üyeler
183,183
Son üye
MonkeyD.Luffy