sence de 160 erkek için çok kısa dimi akrabaların arasında en kısa ben kaldım abim küçüklüğünden beri sporla uğraştı benden fazla uzamasının sebebi bu olablir miBiraz daha uzarsınız.
reis ben de kısayım yaş 16 boy 165 ama bence sende genlerden dolayı anne babanın boyu da kısaymışsence de 160 erkek için çok kısa dimi akrabaların arasında en kısa ben kaldım abim küçüklüğünden beri sporla uğraştı benden fazla uzamasının sebebi bu olablir mi
Evet, kısa ama bu uzamayacağı anlamına gelmez.sence de 160 erkek için çok kısa dimi akrabaların arasında en kısa ben kaldım abim küçüklüğünden beri sporla uğraştı benden fazla uzamasının sebebi bu olablir mi
aga senin yaş daha müsait 165 yeterli 170 e kadaar uzarsın bence airmax + ayakakbi içine ek ile 175 den uzun olursunreis ben de kısayım yaş 16 boy 165 ama bence sende genlerden dolayı anne babanın boyu da kısaymış
Erkeklerde boy 20 yaşına kadar uzuyor.arkadaşlar merhaba haziranda 18i dolduruyorum ama boyum çok kısa kaldı anne baba boyu kısa sakal baya çıktı sizce boyum uzamaya devam eder mi? ve kemik yaşim 2.5 yaş geri bu yüzdden büyüme daha geç biter diorlar ama ne kadar doğrudur sizce boyum 160 fln abim 175 annem babam 158-160 arası
ıdır kapıya asılanlar olursa daha iyi olur benim içinErkeklerde boy 20 yaşına kadar uzuyor.
Kemik gelişmesini de katarsak uzarsınız.
Eve bir adet barfiks direği alın ve ona asılın daha hızlı uzarsınız.
Tahminimce 168-170 civarında boyunuz olur.
Belki hiç uzamaz orasını bilmeyiz.![]()
O konulardan pek anlamıyorum.önerebilceğiniz barfis aleti varm
ıdır kapıya asılanlar olursa daha iyi olur benim için