Asus vg249q alınır mı

MertEfe

80+
Reaksiyon skoru
38
1800tl civarına sadece elden alabileceğim yerler teknosa medimarkt ve vatan gibi yerlerden daha iyisi alınır mı ve bu fiyatta en iyisi bu ise bu monitör alınır mı yardımcı olursanız sevinirim

alınır güzel bir monitör.

Bu fiyatta daha iyisi bulunur mu dediğim mağazalardan ve genelde oyun oynayıp film izlerim yani hem akicilik hem de canlılık gerçekçilik benim için çok önemli beni tatmin eder mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alınır güzel bir monitör.
Oyun ve dizi film için tatmin eder mi her yönde de ve eksi artı yanlı nelerdir yardımcı olabilir misin

Bu fiyatta daha iyisi bulunur mu dediğim mağazalardan ve genelde oyun oynayıp film izlerim yani hem akicilik hem de canlılık gerçekçilik benim için çok önemli beni tatmin eder mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun ve dizi film için tatmin eder mi her yönde de ve eksi artı yanlı nelerdir yardımcı olabilir misin
İsteklerinizi fazlasıyla karşılar.

Alınabilir, XG2405'ten malzeme kalitesi olarak düşük renk kalitesi olarak bir tık iyi diye biliyorum inceleyenlerde öyle demiş.
Alternatif olarak 24G2U var
Ghosting durumu hakkında pek bilgim yok @Erdem Salih Taşcı
Aralarında vatandan alacağım için yaklaşık 300tl fark var ve Asus un renk kalitesi daha iyi Asus almak daha mantıklı değil mi

Aralarında vatandan alacağım için yaklaşık 300tl fark var ve Asus un renk kalitesi daha iyi Asus almak daha mantıklı değil mi
Fiyatları aynı olsa bile bence ASUS daha mantıklı.

Teknoloji şans işidir çok fazla bir olasılık olmasa da çıkabilir.
Peki değişim olurken sorun yaşar miyim bazı markalar 5piksel olmazsa ölü olarak değişim yapmıyorlarmis Asus öyle bir marka mıdır direk değişim yaparlar mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,304
Üyeler
190,726
Son üye
clips
Geri