rdemstaken
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 26,095
Kasım ayına kadar olan konular.Erdem, kalmazsak iyi kardeşim.
Sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.
Kasım ayına kadar olan konular.Erdem, kalmazsak iyi kardeşim.
Senin LGS yüzünden daha gergin olman lazım yüz yüze neredeyse hiç eğitim görmedin ve önünde kolay deseler de çok zor olacak bir sınav var.Vallahi şahsen ben 8.sınıfım rahatım sadece lgs var bu sene
Şuanlık bir bilgi yok. 17.00'mış. Bilgi geldiBilim kurulu ne zaman toplanıyor?
Kafam bu şu an gerçekten.Edebiyattan 60 üstü alırsam gerisi çerez.
Çıkarsa bugün karar çıkar çıkmazsa çalışın.Bugün 17.00'da.
Bugün olması lazım. Amaaan ölelim de kurtulalım endişe endişe gına geldi.Bilim kurulu ne zaman toplanıyor?
Evet oda var daha çalışmaya başlamadım yakında başlayacağımSenin LGS yüzünden daha gergin olman lazım yüz yüze neredeyse hiç eğitim görmedin ve önünde kolay deseler de çok zor olacak bir sınav var.
Edebiyat: Gel güzelim derdin neymiş?Kasım ayına kadar olan konular.
Sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.
Kafam şuan bu V2, dün çok fazla kimya çalıştım, bugün fizik tekrar edicem 17.00'a göre.Kafam bu şu an gerçekten.
Çıkarsa bugün karar çıkar çıkmazsa çalışın.
Harbi öyle hayatımda bu kadar sınav stresi yaşamadım inşallah daha da yaşamam.Bugün olması lazım. Amaaan ölelim de kurtulalım endişe endişe gına geldi.
Fizik ve kimya halledilir biyolojiyi sayma zaten matematik bir şekilde 70 üstü alırsak geriye ders kalmıyor zaten xDKafam şuan bu V2 dün çok fazla kimya çalıştım, bugün fizik tekrar edicem 17.00'a göre.
Fizik ve kimya halledilir biyolojiyi sayma zaten matematik bir şekilde 70 üstü alırsak geriye ders kalmıyor zaten xD