Lise Sınavların Durumu

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ölenler onlar değil biz ya da yakınlarımız olacak :/ Takan kim? Halâ virüsü bahane ediyorsunuz diyorlar.
Aynen öyle evdeki ağır hastalığı olanı , yaşlıları düşünen yok çok yazık.

şimdi liselere okullar ne zmaan açılıor sınavlar ne zaman belli mi

Ya da 1 sınav cepte olsun 2.'si Allah kerim olmasa da olur kafası.
Pandemi bitince diyecekleri belli: Pandemide dahi sınav yapacak bir sağlık sistemimiz ve yeterli bir eğitim sistemimiz var. Diyecekleri şey bu. Akılları sıra kendilerini övüyorlar.

Artık işe yaramaz tweetler. Paşa paşa olacağız.

Korktuğun derslere bak. :D
Matematik , Edebiyat , Fizik , Kimya , Biyoloji , Coğrafya , Tarih , Felsefe bu sırayla ilerler bir lise öğrencisinin korkma sırası. :)
Yok ya onları ne olur ne olmaz diye çalışıyordum öncededn beri, fizik ve coğrafya yarım yamalak biliyorum, kalmazsam iyi. :D

Bence asıl sorun ebeveynlerin buna karşı çıkmaması.

Pandemi bitince diyecekleri belli: Pandemide dahi sınav yapacak bir sağlık sistemimiz ve yeterli bir eğitim sistemimiz var. Diyecekleri şey bu. Akılları sıra kendilerini övüyorlar.
Dün gece A Haber'de bir programa rastladım, programda TL bittiyse nasıl %20 değer kazandı diyorlar şaka gibi, kaybettiğini kazandı elde kaç var hala eksi.

İktidarın/yanlılarının bu tarz konuşmalarını takmaya gerek yok.

Bizim takvimler belli oldu artık dönmeyecekler gibi. İşin ders durumu bence çok kolay 1 Kasıma kadar olan konular çok basit 1 haftada eminim telafi edilir. En azından emek verirseniz edilir fonksiyonlar yok matematikte :). İşin sağlık durumu sıkıntılı yaklaşık 5m liseli var virüs vurursa geride dönülmez o noktadan.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri