Lise Sınavların Durumu

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bu saatten sonra dönüş yapmazlar. Şimdiden geçmiş olsun bütün liseli kardeşlerime
Dostum özür dilerim fakat yeter be artık.
Günlük kaç tane böyle konu açılıyor?
Sınavlar yapılacak işte.
Adam ertelemem diyor.
Bak abicim şu parmak şıklarsa iş bitmiştir. Herkes hazırlıklı olsun Tony abimiz de kurtaramaz artık bizi.
Ekran Alıntısı.PNG

Alıntıyı görüntüle

"Kararlarımızda, sağlığınız her zaman önceliğimiz." cümlesini kuran sayın bakanımızın vaka sayılarından haberi yok galiba!

Alıntıyı görüntüle

6.546 vaka sayısı, 77 vefat sayısı.

Sınavını olmuş veya sınav kaygısı olmayanların ağzından düşmeyen o iki kelime; virüs bahane.

Acaba ailesinde yaşlı olsaydı acaba kronik hasta olsaydı bunları söyleyecek miydi?

Ayrıca bugün evde 3 saat internet gitti artı olarak EBA'nın durumu;

Alıntıyı görüntüle

1 Mart itibariyle çoğu sınıf okula gidiyor, tebdirler kalkıyor yani yeni bir dalga endişesi daha da artıyor!

Ben kendi çapımda "neden" sorusuna cevap aradım.

Sizce nasıl bir karar alınmalı?
Eba da kimse canlı derslere girebiliyor mu?

Yatılıları takan kim. Dersine girmediğim, tanımadığım hocanın sınavına gireceğim. Bakalım 1 Kasım kuralını takacak mı?

@eysis o kısma bir şey demiyorum, fakat iptal olmazsa çalışmaktan başka şansınız yok, ben iptal olsun veya olmasın demiyorum.

sınava girmek istemiyorum ya

Yav daha yeni mutasyonlu virüs girdi memlekete ne maskeyi adam gibi takan var okulda ne hijyene dikkat eden.
Yeni dalga yolda haberiniz ola.

Yav daha yeni mutasyonlu virüs girdi memlekete ne maskeyi adam gibi takan var okulda ne hijyene dikkat eden.
Yeni dalga yolda haberiniz ola.
Ölenler onlar değil biz ya da yakınlarımız olacak :/ Takan kim? Halâ virüsü bahane ediyorsunuz diyorlar.

Amma ağladınız yeter artık alt tarafı gidip 1 saat sınav olup döneceksiniz. Hiç mi dışarı çıkmıyorsunuz?
Çıkmıyorum ailemde lazım olan şeyi alıp ya da faturaları ödeyip eve geliyor. Evimiz müstakil, kapıya çıkıp insan sesi duyunca mutlu oluyorum.
Ayrıca babamda yaşlı.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,180
Üyeler
187,790
Son üye
Kojin