Lise Sınavların Durumu

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ben konuşursam üzerim seni o yüzden susmayı tercih ediyorum. Üslubuna dikkat et paşası
Gel konuş Discord adresim: FatihCevik#1413 gelmezsen ben seni üzerim. Bekliyorum paşam.

Sınavlarını olduysan buraya gelip laf yapmayacaksın hadi başka konuya
Yaşım 22 üniversite okuyorum.
Allah Allah ona sen mi karar veriyorsun Milli Eğitim Bakanı (?)
Ne kadar belli ney olduğun.
Tek taraflı görüşten çıkmanı öneriyorum sana.
Git bak bakalım benim önceki mesajlarıma boş yapıyorsun hala.

Discord kullanmıyorum ister inan ister inanma umurumda bile değil.
Noldu paşası korktun mu ver kullandığın başka bir şey sosyal medya olur başka şeyler olur laf atıyorsan geri adım atmayacaksın.

Bu saatten sonra dönüş yapmazlar. Şimdiden geçmiş olsun bütün liseli kardeşlerime
Bundan önce 3 kere daha sınav yapmak istediler. 3'ünde de son dakika, son hafta döndüler. Hatta bi' öncekinde tarihler bile 10 gün öncesinden açıklandı. Çalışma planı yaptık, daha çalışmaya başlamadan iptal oldu. Bence aynı karar tekrar alınabilir. Hatta Cuma günü bile alınabilir bu karar. Neticede sınavlar henüz başlamamış olacak.

Allah Allah ona sen mi karar veriyorsun Milli Eğitim Bakanı (?)
Ne kadar belli ney olduğun.
Tek taraflı görüşten çıkmanı öneriyorum sana.
Git bak bakalım benim önceki mesajlarıma boş yapıyorsun hala.
Benim kardeşim sınavlara girdiyse diğerleri de girecek o sınava girerken bulaşma riski yok muydu, vardı. Konu bitmiştir.

Kardeşim benim kardeşim sınavlara girdiyse diğerleri de girecek o sınava girerken bulaşma riski yok muydu, vardı. Konu bitmiştir.
Yav ben girdim o girdi.
Zaten adamlar olacak diyor.
Hala önceki mesajlarımı okumadan gelmiş yorum yapıyorsun.
Konu bitmedi senin kabullenmeni bekliyorum.
Tek görüşlüsünüz hepiniz.

Gidelim birer tane yazılıya girip gelelim notları versinler zaten hocalar zorlamayacağını söylüyor bence çokta uzatmaya gerek yok.Tabi iptal olsa en güzeli ama :D .(9. sınıfım)

Klavye delikanlısı değilim adres istemiyorum
Ulan velet hem seni üzerim diyorsun hem geri vites yapıyorsun nasıl değişik tipsiniz anlamıyorum madem bi' tarafların yemiyor niye laf atıyorsun? Bu kadar mı düşük adamlığın.

Gel konuş Discord adresim: FatihCevik#1413 gelmezsen ben seni üzerim. Bekliyorum paşam.
bilmediğin kişiler hakkında nasıl böyle konuşuyorsun ki. Burası forum kavga etme yeri değil millete burada ahkam kesemezsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gidelim birer tane yazılıya girip gelelim notları versinler zaten hocalar zorlamayacağını söylüyor bence çokta uzatmaya gerek yok.Tabi iptal olsa en güzeli ama :D .(9. sınıfım)
Konu sınavların zorluğu değil sağlık. Çalışan adam her türlü yapar zaten.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,962
Üyeler
187,910
Son üye
ika.n
Geri