Xiaomi redmi note 8 alınır mı? ?

Reaksiyon skoru
37
Xiaomi redmi note 8 alınır mı? ? birde 3 hafta önce 1650 tl iken internette şuanda en az 1900 tl sizce fiyatı düşermi?
ayrıyeten son olarak internet ile vatan gibi bayisi olan yerlerde fiyat farkı nekadar oluyor ? (taksitle alacagım )

Kullanıcısıyım memnunum.Ancak 30 dakika oyun oynarsanız(aralıksız)ısınır.
Kendi incelemem.

Xiaomi redmi note 8 alınır mı? ? birde 3 hafta önce 1650 TL iken internette şuanda en az 1900 TL sizce fiyatı düşermi?
ayrıyeten son olarak internet ile vatan gibi bayisi olan yerlerde fiyat farkı nekadar oluyor ? (taksitle alacagım )
Ben aldım memnunum 2 ay oldu vatandan almıştım indirime girince ama şanssızlık ki telefonun mikrofonu bozuk çıktı sesimi almıyor aynı zamanda babama da aldım onunki sağlam :)

Ben aldım memnunum 2 ay oldu vatandan almıştım indirime girince ama şanssızlık ki telefonun mikrofonu bozuk çıktı sesimi almıyor aynı zamanda babama da aldım onunki sağlam :)
Nasıl bozuk ses kötü mü yoksa hiç mi çıkmıyor?

64 gb olanı al akakçe den araştır 1200 - 1300 tl olması lazım ordan alabilirsin 128 gb aşırı fazla gibi sanki bu arada öneriyorum

Tavsiye ederim. Güzel telefon.
Samsung A71 i tercih edebilirsin şuan gördüğüm kadarıyla turkcellde fiyatı çok ucuz.
Ayrıca bende A50 kullanıyorum oyun oynarken fazla ısınmıyor pubg gibi güncel tutulan oyunları full oynayabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xiaomi redmi note 8 alınır mı? ? birde 3 hafta önce 1650 TL iken internette şuanda en az 1900 TL sizce fiyatı düşermi?
Teknik konularla ilgileniyorsan epey adlı siteden karşılaştırabilirsin.

Geri