Ethereum 2 Günde %30 Değer Kaybederek 1400$ Seviyesine Geriledi

Bu işe girenlere üzüldüm ama biz gibi pc toplayacak olanlara iyi haber olur mu?

Tamam işte ne güzel az kazan biraz vergini de öde hayırlı kazançlar
Kardeşim işine bak millete sallama boş boş. Adam parasını veriyor alıyor işine bakıyor. Miningçilerden dolayı bende ekran kartını fazla para vererek aldım. Bu miningcilerle alakalı değil. Üretim kıtlığından oluyor. Tepkinizi yanlış yere gösteriyorsunuz. Firmalara yönelticeksiniz bu kızgınlığınızı. Parasını verip mining yapan adama değil.

Kardeşim işine bak millete sallama boş boş. Adam parasını veriyor alıyor işine bakıyor. Miningçilerden dolayı bende ekran kartını fazla para vererek aldım. Bu miningcilerle alakalı değil. Üretim kıtlığından oluyor. Tepkinizi yanlış yere gösteriyorsunuz. Firmalara yönelticeksiniz bu kızgınlığınızı. Parasını verip mining yapan adama değil.
Sonunda gerçek suçluyu bulan birisi.

Tamam yapın mininginizi ama düşünce de ağlamayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,289
Üyeler
190,722
Son üye
Mehmet yılmaz akçiçek
Geri