Gaming laptop önerileri

blackqanqa

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
13
Bütçe
8500
Arkadaşlar şuan çok kafam karışık ve eleştirilmeyen marka yok ne yapacağım bilmiyorum.
Max 8500 TL
İhtiyacım olan sistem; ryzen 5 4600h ya da i5 10.nesil / gtx 1650ti ddr6 / 16 gb ram (en az 2933 mhz) / 256 ya da 512 gb ssd / 120 hz veya üstü / 15.6 inç yeterli /
Acer nitro 5 mi ?
Hp pavilion gaming mi ?
Monster abra mı ?
Lenovo ideaped gaming 3 mü ?
asus tuf mu ?
Ya da diğer markalar ?
Soğutması iyi seviyede olsun ve uzun süre sıkıntı çıkarmasın 5 sene falan kullanmam lazım. Genellikle oyun için ama arada ufak işler de yaparım.

Aralarında soğutması en iyi olan acer nitro ve HP paviliondur. Ama acer 60 hz, o yüzden HP pavilion alabilirsiniz

Aralarında soğutması en iyi olan acer nitro ve HP paviliondur. Ama acer 60 hz, o yüzden HP pavilion alabilirsiniz

Bütçenizi biraz artırıp buna bakabilirsiniz;
Hocam biraz dediğin bütçe 700 lira benim 1 TL fazla param yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Link atabilir misin ? Rica ediyorum

Bence lenovo ideapad gaming 3 en mantıklı seçenek.İstediğiniz zaman ram artırımı yapabilirsiniz.(32 gb'a kadar)

Arkadaşlar şuan çok kafam karışık ve eleştirilmeyen marka yok ne yapacağım bilmiyorum.
Max 8500 TL
İhtiyacım olan sistem; ryzen 5 4600h ya da i5 10.nesil / gtx 1650ti ddr6 / 16 gb ram (en az 2933 mhz) / 256 ya da 512 gb ssd / 120 hz veya üstü / 15.6 inç yeterli /
Acer nitro 5 mi ?
Hp pavilion gaming mi ?
Monster abra mı ?
Lenovo ideaped gaming 3 mü ?
asus tuf mu ?
Ya da diğer markalar ?
Soğutması iyi seviyede olsun ve uzun süre sıkıntı çıkarmasın 5 sene falan kullanmam lazım. Genellikle oyun için ama arada ufak işler de yaparım.
En iyi soğutma Acer nitro 5 ve hp pavillon da Asus tuf modeli unut yanıyor o laptop Acer nitro 5 yada hp pavillon al derim lakin Acer nitro 5 ekranı 60hz unutma en mantıklısı hp pavillon gibi duruyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

En iyi soğutma Acer nitro 5 ve hp pavillon da Asus tuf modeli unut yanıyor o laptop Acer nitro 5 yada hp pavillon al derim lakin Acer nitro 5 ekranı 60hz unutma en mantıklısı hp pavillon gibi duruyor
Ama hp pavillon un gtx 1650ti modelini alın 1650 almayın derseniz 1650ti modele yükseltecek param yok Acer nitro 5 in 60hz ekranını duymazdan gelin

Şuan 2 laptop arasında kaldım. Ya hp pavilion alıcam ya da lenovo ıdeaped gaming 3 ikisinde hemen hemen aynı fiyat ama hp 144 hz

Şuan 2 laptop arasında kaldım. Ya hp pavilion alıcam ya da lenovo ıdeaped gaming 3 ikisinde hemen hemen aynı fiyat ama hp 144 hz

coil whine sesinden rahatsız olacağınızı düşünüyorsanız HP. İki modelin de soğutması başarılı gördüğünüz gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,116
Üyeler
192,883
Son üye
xyze
Geri