Türknet Sizde de Gitti Mi?

dutemo

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
31,876
Arkadaşım da bende de internetimiz gitti. Uygulamaya girilmiyor. Sizde durum nedir?

İstanbul'dayım bendede anlık olarak gitti internet uygulama ve sitesine giriş yok şuan

Evet fişi çektiler klasik iki saate gelir ya da 15 er dakika arayla açıp kapatırlar. Endişe etmeyin alışmanız gereken bir durum. 25 temmuz 2020 - 7 ağustos a kadar her gece böyle idi.

Bi ben de gitmedi :D

Evet fişi çektiler klasik iki saate gelir ya da 15 er dakika arayla açıp kapatırlar. Endişe etmeyin alışmanız gereken bir durum. 25 temmuz 2020 - 7 ağustos a kadar her gece böyle idi.
Marka karalamada harikasınız.
Arkadaşım da bende de internetimiz gitti. Uygulamaya girilmiyor. Sizde durum nedir?
Bazı il ve ilçelerde kesintilerin olması altyapınızdan kaynaklı sorundan kaynaklanıyor olabilir. İstanbul'da ikamet ediyorum ve TürkNet kullanıyorum bende herhangi bir sorun olmadı.

Valla bende de bir kopukluk olmadı.

@Uğur Altun karalama falan yok, önceki mesajlarıma bakaranız Türk neti ne kadar savunduğumu ve ne kadar önerdiğimi görebilirsiniz. Gereksiz yorum yapmayalım. Twittere girip #turknet yazarsanız durumu görürsünüz zaten.

Geri