Forum'a Gelmesi Gereken Kurallar

Gelmesi gereken konuları yazalım bel yetkililer onay verir.
Benim
noktalama işaretleri
Forum içinde Türkçe yazım kurallarına uymanız bizim için önemli! ama "de, da" ayır "nokta" koy gibi şeyleri zorunlu yapmıyoruz, çünkü forum kültürü yardımlaşma ve muhabbettir. Bir üyemizin bilgisayarı bozulunca o heyecanla forumumuza gelip süper bir imla kuralı ile konu açmasını beklemek haksızlık olur. Belli başlı gerekli yazım kurallarına uyun yeter.

Benim
noktalama işaretleri
Bu forumun farklarından biri noktalama veya yazım hatalarından dolayı saçma sapan uyarı vermemesi buradaki insanların temel amacı birbirine yardım etmek sen ceza aldığında karşı tarafa yanıt veremiyorsun ve forum anlamsızlaşıyor.

Ekler

• trkcblmyn.jpg
    trkcblmyn.jpg
    9 KB · Hit: 66
Forum içinde Türkçe yazım kurallarına uymanız bizim için önemli! ama "de, da" ayır "nokta" koy gibi şeyleri zorunlu yapmıyoruz, çünkü forum kültürü yardımlaşma ve muhabbettir. Bir üyemizin bilgisayarı bozulunca o heyecanla forumumuza gelip süper bir imla kuralı ile konu açmasını beklemek haksızlık olur. Belli başlı gerekli yazım kurallarına uyun yeter.
Bu yazı bir yere kadar haklı. Çünkü sen ben gibi derdi olmayan insanlarda forumda takılıyor. Yani uymamak için bir sebeb yok.

Benim
noktalama işaretleri
Kurallarda açık açık belirtilmiş.

"Forum içinde Türkçe yazım kurallarına uymanız bizim için önemli! ama "de, da" ayır "nokta" koy gibi şeyleri zorunlu yapmıyoruz, çünkü forum kültürü yardımlaşma ve muhabbettir. Bir üyemizin bilgisayarı bozulunca o heyecanla forumumuza gelip süper bir imla kuralı ile konu açmasını beklemek haksızlık olur. Belli başlı gerekli yazım kurallarına uyun yeter."

Geri