%100 disk sıkıntısı

DeltaSays

80+
Reaksiyon skoru
16
Arkadaşlar belirttiğim gibi arada disk'im %100'e hızlı şekilde yükseliyor ve bu diski kullanan uygulamalara baktığımda geri bildirim merkezi veya system adlı arka plan işlemleri diskimi ele geçiriyor, diskim hdd bu arada

SSD almaktan başka çözüm yok.

only ssd

8 yıllık Hdd kullanan biri olarak yeni bir hafta olmadı 240 gb ssd aldık. Sata 2 portuna bağlı olmasına rağmen bilgisayar şahlandı.
Windows u direk Ssd ye aktarabilirsin.

Bence Windows yükleyip o SSD'ye geçin.
interntte okuduğumda bezı ssd ler iyi çalışmayabilir hdd den farkı yoktur falan diyordu arkadaş bende elimdeki ssd iyi mi? pek bilmiyorum donanımlardan pek anlamam elimdeki ssd nin ismini veriyorum samsung 860EVO 500gb

interntte okuduğumda bezı SSD ler iyi çalışmayabilir HDD den farkı yoktur falan diyordu arkadaş bende elimdeki SSD iyi mi? pek bilmiyorum donanımlardan pek anlamam elimdeki SSD nin ismini veriyorum samsung 860EVO 500gb
"SSD'ler iyi çalışmayabilir, HDD'den farkı yoktur." diyen kim ise cidden çok güzel sallamış, helal olsun vallahi. Elinizdeki SSD en iyi SATA SSD'lerden biri. Onu kullanın, kafanız rahat olsun :).

"SSD'ler iyi çalışmayabilir, HDD'den farkı yoktur." diyen kim ise cidden çok güzel sallamış, helal olsun vallahi. Elinizdeki SSD en iyi SATA SSD'lerden biri. Onu kullanın, kafanız rahat olsun :).
çok teşekkürler sizede zahmet veriyorum ama acaba ben bu hdd deki windows 10 umu ssd me nasıl taşırım yeni bir windows mu yüklemeliyim şu anahtar diye bir şey var sanırım ben pek bilmiyorumda :/

çok teşekkürler sizede zahmet veriyorum ama acaba ben bu HDD deki windows 10 umu SSD me nasıl taşırım yeni bir windows mu yüklemeliyim şu anahtar diye bir şey var sanırım ben pek bilmiyorumda :/
Önemli değil. Disk klonlama yazılımları ile diskinizi birebir olarak SSD'ye kopyalayabilirsiniz.

SSD almalısınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,298
Üyeler
183,972
Son üye
LegendOfReal
Geri