Altyapım 50Mbit, İlk Ay 100Mbit Hediyesini Kullanabilir miyim?

rech

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
608
Arkadaşlar millenicom dan altyapımı sorguladıgımda 50mb internet destekliyor diye gözüküyor.Ben dün evde yokken babamgil konuşmuşlar paketler hakkında Türkcell süperonline 12ay lık paketi aylık 120 tl olandan alıcaz galiba ilk ay 100mb internet hediye diyor ama altyapı 50mb destekliyor nasıl olucak?

Arkadaşlar millenicom dan altyapımı sorguladıgımda 50mb internet destekliyor diye gözüküyor.Ben dün evde yokken babamgil konuşmuşlar paketler hakkında Türkcell süperonline 12ay lık paketi aylık 120 TL olandan alıcaz galiba ilk ay 100mb internet hediye diyor ama 50mb destekliyor altyapı nasıl olucak?
Dostum kurduğun cümle devrik olsa da sanırım 100mbps hıza sahip paketi alacaksınız. Eğer altyapın 50 mbps destekliyorsa 100 mbps de alsan 1gbit de alsan alabileceğin internet max 50-55 mbps olur. Yani gereksiz harcama yaparsınız. Siz en iyisi 50 mbps olan paketten alın altyapı yapılırsa daha üst paketlere geçersiniz.

Arkadaşlar millenicom dan altyapımı sorguladıgımda 50mb internet destekliyor diye gözüküyor.Ben dün evde yokken babamgil konuşmuşlar paketler hakkında Türkcell süperonline 12ay lık paketi aylık 120 TL olandan alıcaz galiba ilk ay 100mb internet hediye diyor ama altyapı 50mb destekliyor nasıl olucak?
Altyapı olsa Millenicom da söylerdi bence o kadar para verip alacağına direk Millenicom al daha iyi tabii ki bana göre çünkü aynı hesaba geliyor ama tabii sen bilrşsin bir de diğer fikirleri de göz önünde bulundurarak karar ver.

Dostum kurduğun cümle devrik olsa da sanırım 100mbps hıza sahip paketi alacaksınız. Eğer altyapın 50 mbps destekliyorsa 100 mbps de alsan 1gbit de alsan alabileceğin internet max 50-55 mbps olur. Yani gereksiz harcama yaparsınız. Siz en iyisi 50 mbps olan paketten alın altyapı yapılırsa daha üst paketlere geçersiniz.
Evet cümleyi kurduktan sonra fark edip düzenledim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Altyapı olsa Millenicom da söylerdi bence o kadar para verip alacağına direk Millenicom al daha iyi tabii ki bana göre çünkü aynı hesaba geliyor ama tabii sen bilrşsin bir de diğer fikirleri de göz önünde bulundurarak karar ver.
Ne yazık ki ailemi ikna edemiyorum

50mb internet alıcaz ama ilk ay 100mb diyor onu anlatmak istedim

Müşteri hizmerlerini arayıp altyapı sorgulat bence 2/3 kere farklı müşteri hizmetleri ile konuş neden dersen benim evin altyapısı 10gbps destekliyor ama daha önce aradığım 3 kişiden 200mbps diye bilgi aldım bazıları deneyimli olmadığı için yanlış bilgi veriyor

Evet cümleyi kurduktan sonra fark edip düzenledim

Ne yazık ki ailemi ikna edemiyorum
Söz konusunun ikna olmasına gerek yok. Burda çoğu insanın donanım ve bilişim hakkında bilgisi var. Yazdığımız mesajları ailene gösterirsen belki ikna edebilirsin. Çünkü hem gereksiz para harcamış olursunuz, hem de aldığınız paketten tam anlamıyla yararlanamazsınız. Tabii para sizin için dert değilse yine de seçim size ait. :)

Müşteri hizmerlerini arayıp altyapı sorgulat bence 2/3 kere farklı müşteri hizmetleri ile konuş neden dersen benim evin altyapısı 10gbps destekliyor ama daha önce aradığım 3 kişiden 200mbps diye bilgi aldım bazıları deneyimli olmadığı için yanlış bilgi veriyor
10Gbit mi ? Dostum adres verir misin en kısa sürede oraya taşınacağım.

Hocam bir sorum daha olucak daha fiber dün döşendi hala döşeniyor fiber döşendikten sonra belki 100mb destekleyebilir mi dün evin önüne döşendi bugünlerde kapıya kadar döşenicek

Söz konusunun ikna olmasına gerek yok. Burda çoğu insanın donanım ve bilişim hakkında bilgisi var. Yazdığımız mesajları ailene gösterirsen belki ikna edebilirsin. Çünkü hem gereksiz para harcamış olursunuz, hem de aldığınız paketten tam anlamıyla yararlanamazsınız. Tabii para sizin için dert değilse yine de seçim size ait. :)

Para konusunu geçersek internet hızı vs. herhangi bir sorun olur mu? aralarında

Ayda 10000 tl istiyolar 12 taahhüt'e 80000 tl yapıyolar eminmisin

10gbs WHAT

Ayda 10000 TL istiyolar 12 taahhüt'e 80000 TL yapıyolar eminmisin
Türkiyede mi oturuyosun

türkcell para kaybından başka bir şey değil 2 yıldır kullanıyorum berbat
80 tl 16 mpbs
türknet ve ya speednete geç

Hocam bir sorum daha olucak daha fiber dün döşendi hala döşeniyor fiber döşendikten sonra belki 100mb destekleyebilir mi dün evin önüne döşendi bugünlerde kapıya kadar döşenicek

Para konusunu geçersek internet hızı vs. herhangi bir sorun olur mu? aralarında
Eğer para konusu dert değilse ve altyapı döşeniyorsa fiber kullanabilirsiniz. Ancak kurulum için binaya kablo çekilmesi ve ve binadan dairene kadar fiber getirilmesi gerek. Buda ek kuruluma girer. Yani sen çatıdan aldığın interneti direk yer altından alabilirsin herhangi bir kopma veya donma da yaşamazsın.

türkcell para kaybından başka bir şey değil 2 yıldır kullanıyorum berbat
80 TL 16 mpbs
türknet ve ya speednete geç
Dostum tahaddütün yoksa acil değiştir bu nedir yahu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,590
Üyeler
183,859