Gamepower warcry nasıldır

Hangi soğutucu var ki? Küçük bazı soğutucular sığıyor ama genel olarak sığmıyor. Mesela DH-15 veya fuma 2 veya SE-234 falan sığmaz.
Şimdi gördüm de dediğin sistemde zaten yatak soğutucu varmış. Benim dediğim kule tipi içindi yani sorun olmaz. İlerde sıvı soğutma takmak hakkı bu kasanın. alt ve üsttte alttan içeri üstten dışarı çıkacak şekilde fanları takarsın.

En beğendiğim kasalardan bir tanesi.
Alınabilir fiyatını hakediyor.

Dış görünüş olarak o kadar güzelki sipariş ettim yarın öğlen 2-3 gibi gelicek istiyorsan fotoğraf atarım montaj yapıp
1614106510242.png

Çok güzel 🥺 ikinci elden kaç lira olur bu bilgisayar toplicağım zaman seçerim kesin
Valla kanka sıvı soğutma biraz kötü durdu rgb nedense yanmıyor sıvı soğutmanın ama onun dışında şunu söyleyebilirimki ben bugüne kadar 5 tane kasa değiştiricem kasa dediğin buymuş aslgknaslghngn

1614190183034.png

Valla kanka sıvı soğutma biraz kötü durdu rgb nedense yanmıyor sıvı soğutmanın ama onun dışında şunu söyleyebilirimki ben bugüne kadar 5 tane kasa değiştiricem kasa dediğin buymuş aslgknaslghngn

Alıntıyı görüntüle
bakarken içimin yağları eriyor bide sıvı soğutmayla uyumlu renge getirsen öfff canım çekti sırf kenarda güzel dursun die kasayı boş alasım var :D

görünüm mükemmel
hava akışı kötü
malzeme kalitesi kötü

bakarken içimin yağları eriyor bide sıvı soğutmayla uyumlu renge getirsen öfff canım çekti sırf kenarda güzel dursun die kasayı boş alasım var :D
valla sıvı soğutmanın rgb rengi çalışsa keşke :D bende merak ediyorum

Geri