topladığım pc nasıldır ?

samet135

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
616
ben böyle bir sistem topladım nasıl olmuş ben böyle ara sıra kendimi geliştirmek için pc toplarım bilgimi geliştirmek için şimdide topladım nasıl olmuş aralarında bir tek ekran kartının kötü olabiliceğini düşünüyorum ama güzeldir ya :D fikirlerinizi bekliyorum

ben böyle bir sistem topladım nasıl olmuş ben böyle ara sıra kendimi geliştirmek için pc toplarım bilgimi geliştirmek için şimdide topladım nasıl olmuş aralarında bir tek ekran kartının kötü olabiliceğini düşünüyorum ama güzeldir ya :D fikirlerinizi bekliyorum
Toplam ne kadar tuttu ?

R5 1600 yerine i3 10100F daha iyi olabilir. A320 yerine de artan parayla H410M - S2H alırız, o zaman harika olur.

1650 yerine ikinci el bulabilirsek RX570 daha performanslı olur ayrıca.

Sistemde depolama aygıtı yok mu?

Pek iyi olduğu söylenemez

R5 1600 yerine i3 10100F daha iyi olabilir. A320 yerine de artan parayla B450 alırız, o zaman harika olur.

i3 10100f + b450 nasıl alıyoruz anlatsana bi

https://www.teknobiyotik.com/amd-ryzen-3-3100-3-6ghz-turbo-3-9ghz-16mb-cache-am4-islemci-30482.html işlemci olarak bunu seçmeniz daha iyi olacaktır birde depolama birimi yok

Sistemde depolama aygıtı yok mu
unutmuşum :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

biliyorum oyun açısından 3100 1600 ü geçiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

R5 1600 yerine i3 10100F daha iyi olabilir. A320 yerine de artan parayla H410M - S2H alırız, o zaman harika olur.

intel topladığımda daha ucuz oluyordu ama amd tercih ettim çünkü intel kısmında anakrtta pek bilgim yok yavaş yavaş onuda geliştiricem

Geri