Bu fiyata bu klavye değer mi

1k verip num pad ın olmaması o.O2

Bi klavyeye bu kadar verilmesi saçma geliyor bana dostum. Yani kaliteli diyebilirsin marka diybilirsin ama kaliteli ve uygun fiyatlı çok ürün var ayrıca 1k ya numpad bile yok. Yani bunu alınca süper kahraman gibi oyun oynamazsın. Benimki sadece tavsiye daha ucuza daha iyisini bulursun.

Sırf NumPad'i yok diye almazdım şahsen.
O kadar para veriyorsun olması lazım.

1k verip num pad ın olmaması o.O2
Ne alaka numpad'e ihtiyacın yoksa almak amelelik olur. Masada daha şık durması ve minimalist durması için %60 klavyeler çok revaçta. Ön yargınızı kırın.

Sorunuza gelecek olursanız gayet alınabilir bir klavye zaten piyasadaki en iyi switch'leri kullanıyor.

Arkadaşlar ne numpad mevzusu yapmışsınız numpad ile günlük olarak ne yaptığınızı sorabilir miyim? Hesap makinesinde günde 6 saat falan mı geçiriyorsunuz ne bu numpad isteği?

Arkadaşlar ne numpad mevzusu yapmışsınız numpad ile günlük olarak ne yaptığınızı sorabilir miyim? Hesap makinesinde günde 6 saat falan mı geçiriyorsunuz ne bu numpad isteği?
Hesap makinesiyle ne alaka? Alışkanlık meselesi bu

Sorun o değil, sorun:
1 Klavyeye 1.000TL verip te 100tl lik klavye de olan şeyin bunda olmaması

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,763
Üyeler
191,161
Son üye
eaytekin
Geri