Mate 20 lite hala alınır mı ?

Fransali

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,702
Bütçe
1600
Merhaba easycep ten telefon almayı düşünüyom. 1600 Tl'ye mate 20 lıte buldum. Oyun oynamicam. sosyal medya youtube film için. şarzı uzun gitsin ,sorun çıkarmasın yeter. Sizce mantıklı alınır ?
Easycep: Telefonları kontrol edip yeniliyerek .1 yıl garantı ve 14 gün içinde iade imkanı veriyo
Kullanan varsa nasıl cihaz memnun mu?

Merhaba easycep ten telefon almayı düşünüyom. 1600 TL'ye mate 20 lıte buldum. Oyun oynamicam. sosyal medya youtube film için. şarzı uzun gitsin ,sorun çıkarmasın yeter. Sizce mantıklı alınır ?
Easycep: Telefonları kontrol edip yeniliyerek .1 yıl garantı ve 14 gün içinde iade imkanı veriyo
bende mate 30 lite pubg vb oyunları oynatıyor ama ana ekranda bir tık yavaş bak kasıyor değil sadece yavaş

Hocam mate 20 lite hayalet ekran sorunu var ve pil ömrü o kadarda iyi değil

Hayır.

Merhaba easycep ten telefon almayı düşünüyom. 1600 TL'ye mate 20 lıte buldum. Oyun oynamicam. sosyal medya youtube film için. şarzı uzun gitsin ,sorun çıkarmasın yeter. Sizce mantıklı alınır ?
1.5 senedir kullanıyorum bir sorun yaşamadım şarzı fullken youtube de video izlersen 7-8 saat gider en az çeyrek parlaklıkta

Bende var hayalet ekran yok değil ama çıkınca bir şey olmuyor birkaç dakikada gidiyor. Pil ömrü iyi

Bence alınır komşu kullanıyordu memnundu da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,913
Üyeler
189,347
Son üye
kakashixg
Geri