Hayır kapatmadım 99 oldu sonra dolduktan sonra kendisi kapandı bi 10 dakika bekledim açılmadı sonra kendim açmayı denedim yine açılmadıyeniden başlatırken kapattınız mı telefonu kapatırsanız bir daha açamazsınız yazar kapattıysanız bir daha asla açamıycaksınız servise götürün dicem ama kaçak almışsınız
hayırGüncelleme yaparken tekrar başlatmayımı denediniz.
Root attıysanız root kaynaklı olabilir, bende de aynı sorun olmuştu baştan root atarak çözdülerHayır kapatmadım 99 oldu sonra dolduktan sonra kendisi kapandı bi 10 dakika bekledim açılmadı sonra kendim açmayı denedim yine açılmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hayır
hayır rootta atmadım telefona alalı 3 gün oldu hiç bir şey yapmadım yazılım olarak sosyal medya falan kullanıyordum sadece güncelleme gelmişti onu güncelledim sonra kapandı açılmadıRoot attıysanız root kaynaklı olabilir, bende de aynı sorun olmuştu baştan root atarak çözdüler
taktım bekliyorum şarjı 70 idiŞarja takın 30 dk sonra açma tuşuna basılı tutun , açılırsa açılı 1 saate
Dostum kaçak aldıysan ya 1500 tl ile kayıt yaptırmışsındır yada root attırıp imei atmışsındır. Eğer ikincisini yaptıysan geçmiş olsun, güncelleme yaptıktan sonra telefonun açılmaz.hayır rootta atmadım telefona alalı 3 gün oldu hiç bir şey yapmadım yazılım olarak sosyal medya falan kullanıyordum sadece güncelleme gelmişti onu güncelledim sonra kapandı açılmadı
taktım bekliyorum şarjı 70 idi
adam kutusunda verdi direkt galiba root atıp imei atılmış cihazı aldımDostum kaçak aldıysan ya 1500 TL ile kayıt yaptırmışsındır yada root attırıp imei atmışsındır. Eğer ikincisini yaptıysan geçmiş olsun, güncelleme yaptıktan sonra telefonun açılmaz.
Maalesef öyle yapıyorlar, umarım önemli bilgilerin yoktur cihazda çünkü hepsi silinecek tekrar root atılırsa.adam kutusunda verdi direkt galiba root atıp imei atılmış cihazı aldım
hayır söylemedi kuzenlerim de kaçak aldı aynı telefondan güncelleme yaptılar ama kapanmadı telefonlarıMaalesef öyle yapıyorlar, umarım önemli bilgilerin yoktur cihazda çünkü hepsi silinecek tekrar root atılırsa.
Sana güncelleme yapmaman gerektiği söylenmedi mi?
fotolar var sadece ben telefonu direkt iade edicem artık bakalım pazartesiyi bekliyicemhayır söylemedi kuzenlerim de kaçak aldı aynı telefondan güncelleme yaptılar ama kapanmadı telefonları
Telefonun gelen orijinal imeisi zaten 1+ sene idare ediyor cihazının root+imeili olduğunu düşünmüyorum.Dostum kaçak aldıysan ya 1500 TL ile kayıt yaptırmışsındır yada root attırıp imei atmışsındır. Eğer ikincisini yaptıysan geçmiş olsun, güncelleme yaptıktan sonra telefonun açılmaz.