Hocam şahsım adına fanboyluk yapmayı sevmem fakat kasa konusunda bana göre kalitesiz bir marka gamepower.Malzeme kalitesi de oldukça güzel bir kasa.
Seçeneklerde markalı ve hava akışı onun kadar iyi olan bir kasa göremedim.
hocam 2000 . mesajımı sizinle atıyorum şöyle söyliyim sizlere 8500 tl etmez bence bu sistem bütçeye ortala 1 1.5k eklerseniz donanım arşivi 3060 sistemi alabilirsiniz benceBeyler yeniden stoklara gelmiş sanırım. https://www.incehesap.com/flexy-silver-fiyati-48781/ hangi özelleştirmeleri yaparsam daha iyi fps alırım? Bu arada sizce cyber3600 mü yoksa flexy silver mı? Teşekkürler
Anlıyorum fakat alttaki 1K daha pahalı olan 2 fanlı corsair kasadan çok daha iyi hava akışı sağlayacaktır.Hocam şahsım adına fanboyluk yapmayı sevmem fakat kasa konusunda bana göre kalitesiz bir marka gamepower.
Diğer kişiler 11-12kden aşağı olmaz dediler. Onun için bu sisteme yönelmeye karar verdim. Bir abi 10k olmasını bekleme demişti sanırım öyle okudumhocam 2000 . mesajımı sizinle atıyorum şöyle söyliyim sizlere 8500 TL etmez bence bu sistem bütçeye ortala 1 1.5k eklerseniz donanım arşivi 3060 sistemi alabilirsiniz bence
Onun için xpg önerdim zaten, mesh panel olması da cabası.Anlıyorum fakat alttaki 1K daha pahalı olan 2 fanlı corsair kasadan çok daha iyi hava akışı sağlayacaktır.
Onun için xpg önerdim zaten, mesh panel olması da cabası.
Ön paneli çıkıyor hocam.
Çıksın 2 tane fan ile ne kadar iyi olabilir ki hava akışı?Ön paneli çıkıyor hocam.
katılmıyorum bu konuda size, kalitesiz 12cm fanla kaliteli 12cm fanları karşılaştırmak gereksiz bir hareket.Çıksın 2 tane fan ile ne kadar iyi olabilir ki hava akışı?
4 tane fan olan kasanın hava akışı daha iyidir mantıken
Birde her ısındığında ön paneli mi çıkaracak. Gerek yok kasa değiştirmeye.
Alınma zaten, pahalı.
Kalitesiz olduğunu nerden anladınız?katılmıyorum bu konuda size, kalitesiz 12cm fanla kaliteli 12cm fanları karşılaştırmak gereksiz bir hareket.