Millenicom vs Türk Telekom

Yassuorex

80+
Reaksiyon skoru
101
Millenicom sonuçları
millenicom sonuç.PNG

Türk Telekom Sonuçları
tt sonuç.PNG
tt hipernet.PNG

Sizce hangi iss daha iyi ?
Adresimde bu iki firma hariç fiber bulunmuyor.

Türk Telekom Fiber.

Millenicom Turkcell altyapısı kullanıyor. Türk Telekom kendi altyapısı. Millenicom öneririm.

Millenicom daha iyi olur rehberimi oku aklına takılan bir soru olursa sor lütfen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türk Telekom Fiber.
Hayır fiber değil VDSL var. TT'de VDSL demek yerine Hipernet deniliyor.

Millenicom daha iyi olur rehberimi oku aklına takılan bir soru olursa sor lütfen.

Ben Fiber altyapısı diye düşünmüştüm. Eğer öyleyse millenicom tabii ki.

Elinize sağlık, yazı gayet güzel olmuş. Taahhüt meselesinden çok çektiğim için Millenicom daha mantıklı geliyor.

Elinize sağlık, yazı gayet güzel olmuş. Taahhüt meselesinden çok çektiğim için Millenicom daha mantıklı geliyor.
Teşekkür ederim. Aklına takılan bir soru varsa sor lütfen.

TurkTelekom, Turknet, ve son olarak Millenicom kullanmış biri olarak Millenicom tavsiye ediyorum. Sebebi ise TurkTelekom taahüt ve hız fiyat teklifleri zaten aşırı saçma, Turknet desen fiyat performans olarak iyi müşteri hizmeti ve memnuniyet sıfır bir sorun oldugu zaman adamlara maille ulaşman ve sorunun çözülmesi 3-4 gün o yüzden tercihimi taahütsüz hem TurkTelekom ve Turkcell altyapısından hizmet verebilen 7/24 müşteri hizmetleri aktif olan Millenicom'dan kullandım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,060
Üyeler
189,027
Son üye
Muhunet31212
Geri