Hayır fiber değil VDSL var. TT'de VDSL demek yerine Hipernet deniliyor.Türk Telekom Fiber.
Ben Fiber altyapısı diye düşünmüştüm. Eğer öyleyse millenicom tabii ki.Millenicom daha iyi olur rehberimi oku aklına takılan bir soru olursa sor lütfen.
Rehber - 8 Yıllık Türk Telekom Tecrübem ve Millenicom Bağlanma Sürecim
Arkadaşlar merhabalar, bu yazımda sizlere uzun süreli Türk Telekom tecrübelerimden artı ve eksilerinden ve Millenicom bağlanma sürecinden bahsedeceğim, aşağıda kısa hikaye vardır okumak istemeyenler paragrafı atlayabilir, detaylar yazının devamında. Ben 2013 Mart ayından itibaren Türk Telekom...forum.donanimarsivi.comMesaj otomatik birleştirildi:
Hayır fiber değil VDSL var. TT'de VDSL demek yerine Hipernet deniliyor.
Elinize sağlık, yazı gayet güzel olmuş. Taahhüt meselesinden çok çektiğim için Millenicom daha mantıklı geliyor.Millenicom daha iyi olur rehberimi oku aklına takılan bir soru olursa sor lütfen.
Rehber - 8 Yıllık Türk Telekom Tecrübem ve Millenicom Bağlanma Sürecim
Arkadaşlar merhabalar, bu yazımda sizlere uzun süreli Türk Telekom tecrübelerimden artı ve eksilerinden ve Millenicom bağlanma sürecinden bahsedeceğim, aşağıda kısa hikaye vardır okumak istemeyenler paragrafı atlayabilir, detaylar yazının devamında. Ben 2013 Mart ayından itibaren Türk Telekom...forum.donanimarsivi.comMesaj otomatik birleştirildi:
Hayır fiber değil VDSL var. TT'de VDSL demek yerine Hipernet deniliyor.
Teşekkür ederim. Aklına takılan bir soru varsa sor lütfen.Elinize sağlık, yazı gayet güzel olmuş. Taahhüt meselesinden çok çektiğim için Millenicom daha mantıklı geliyor.
Hala kullanıyor musunuz ve kopma yaşadığınız oldu mu?Teşekkür ederim. Aklına takılan bir soru varsa sor lütfen.
Evet kullanıyorum ve hiç bir sıkıntı yaşamadım. Hiç bir türlü canımı ufakca bile olsa sıkan bir durum olmadı.Hala kullanıyor musunuz ve kopma yaşadığınız oldu mu?
Tekrar teşekkür ederim.Evet kullanıyorum ve hiç bir sıkıntı yaşamadım. Hiç bir türlü canımı ufakca bile olsa sıkan bir durum olmadı.
Rica ederim, bu arada sende mi geçmeyi düşünüyorsun?Tekrar teşekkür ederim.
Evet, yaklaşık 1 ay sonra geçeceğim.Rica ederim, bu arada sende mi geçmeyi düşünüyorsun?