Yardım valorant sebebsiz ban

Böyle haksız banları çok nadiren atar Riot Games.
Fakat mantıklı mı bilmiyorum ama, LoL oynuyorsanız ve daha önceden LoL skin falan kullanmışsanız onun kalıntılarını tespit etmiş olabilir. Onun dışında Riot'a ticket atın ancak kaldıracaklarını düşünmüyorum. Özellikle üçüncü parti yazılımdan yenilen banları kaldırmıyorlar zaten.
sadece valorant oynadım ve pc de yeni hesapta yeni
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimki açılıyor ticket aç ortalama 5 gün sonra dönüş yapıyorlar sonra bna açılıroy Rama banlı hesaba girersen tekrar ban yersin
ben hile kulanmadım ki

Fakat mantıklı mı bilmiyorum ama, LoL oynuyorsanız ve daha önceden LoL skin falan kullanmışsanız onun kalıntılarını tespit etmiş olabilir. Onun dışında Riot'a ticket atın ancak kaldıracaklarını düşünmüyorum. Özellikle üçüncü parti yazılımdan yenilen banları kaldırmıyorlar zaten
riot games adı altında çıkardı hiç bir oyunda hile yapmadım artı birde
Fakat mantıklı mı bilmiyorum ama, LoL oynuyorsanız ve daha önceden LoL skin falan kullanmışsanız onun kalıntılarını tespit etmiş olabilir. Onun dışında Riot'a ticket atın ancak kaldıracaklarını düşünmüyorum. Özellikle üçüncü parti yazılımdan yenilen banları kaldırmıyorlar zaten.
sadece valorant oynadım artı pc de yeni bir kaç ay anca oldu 5 ay falan nerdeyse ve hiçbir hesabımda da hile kulanmadım

Son düzenleme:
sadece valorant oynadım ve pc de yeni hesapta yeni

ben hile kulanmadım ki
O zaman ticket atıp şansınızı deneyin. Belki herhangi bir çevre biriminin driverından bile kaynaklanabilir.
Fakat benden söylemesi, yeni bir hesap açıp onu oynamaya başlayın şimdiden. Banı açmazlar muhtemelen.

O zaman ticket atıp şansınızı deneyin. Belki herhangi bir çevre biriminin driverından bile kaynaklanabilir.
Fakat benden söylemesi, yeni bir hesap açıp onu oynamaya başlayın şimdiden. Banı açmazlar muhtemelen.
yani böyle bir bir olay gerçekten beni bulması garip ki ben bir daha da valorant falan oynamam adam hile ban yemiyor ben kullanmıyorum ban yiyorum garip daha geçen adam geldi adam full kariyerinde 40 vuruyor her oyunda sadece derecelide bir kaç rountta kapamış adam 10 falan vuruyor hani böyle birşeye kendim bizzat şahit oldum ya bu adam birde rank olarak ölümsüzlükte falan daha neler neler var al bir örnekte bu yani şaka gibi

evet herkese iyi akşamlar arkadaşlar bugün tamamen alaksız şekilde riot tarafından alakasız bir ban yedim son maçımda derecesizde baya iyi vuruşlarım oldu falan adamlar hile sandı galiba ondan beni reportlamışlar diye düşünüyorum ama bundanda ban yiyeceksem de neyse hani o denlide iyi de değildim ne yalan söyleyeyim neyse 5 el falan sonrada ff verdiler benim kill sayım 11 ve 1 kere öldüm sonra çıktım bende bir kaç saat sonra da bu manzara ile karşılaştım hile kulanmadığıma herşeyim üzerine yemin ederim ki kariyerime bakıncada durum belli olurdu garip bir şekilde ban yedim ve bu hile kullanıpta ban yemeyen adamlar varken ben neden ban yedim garip bu konuda ne yapabilirim istediğiniz her kanıtı elimden geldiğince önünüze sunarım ve hile olmadığıma da herşeyin üstüne yemin ederim sadece geforce experience var oda hile sayılıyor artık galiba

not
kodu gizledim sadece arkadaş isteği falan gelmesin diye
herşeyle kanıtlaya bilirim hile kullanmadığıma dair bunun altını çize çize söylüyorum
ilk sıradaki killjoy benim
arkadaşımla girmişitim onda da hile falan yok artı birde oyuna giriş yapamıyorum arkadaşımdan istedim bu fotoğrafı
Bunu buraya yazmak yerine Riot'a ticket olarak atabilirsin.

sadece soru sordum ne yapa bilirim diye artı geforce experience hile mi sayılıyor diye sormak amacıyla buraya yazdım
Sorunuzun cevabı = Buraya yazmak yerine Riot'a ticket atmanız. GeForce Experience hile sayılmaz. ama bu sıralar bazı uygulamalar üzerinden hile kullanımının kolaylaştığı durumlar var Logitech'in uygulaması Bypass olarak kullanılıp hile çalıştırabiliyor mesela bu yüzden yemiş olabilirsiniz GeForce için bilemem. Sadece tahmin

Sorunuzun cevabı = Buraya yazmak yerine Riot'a ticket atmanız. GeForce Experience hile sayılmaz. ama bu sıralar bazı uygulamalar üzerinden hile kullanımının kolaylaştığı durumlar var Logitech'in uygulaması Bypass olarak kullanılıp hile çalıştırabiliyor mesela bu yüzden yemiş olabilirsiniz GeForce için bilemem. Sadece tahmin
inan bypass olarak kullanılmayı bile ilk defa senden duydum ben birazda uyarmak adına bu konuyu açtım ben oyuna para yatırmamıştım ama yatıran arkadaşlar dikkat etsin iyi kide yatırmamışım ki boşuna para çöpe gitmemiş

Geri