- Konu Sahibi Konu Sahibi
sadece valorant oynadım ve pc de yeni hesapta yeniBöyle haksız banları çok nadiren atar Riot Games.
Fakat mantıklı mı bilmiyorum ama, LoL oynuyorsanız ve daha önceden LoL skin falan kullanmışsanız onun kalıntılarını tespit etmiş olabilir. Onun dışında Riot'a ticket atın ancak kaldıracaklarını düşünmüyorum. Özellikle üçüncü parti yazılımdan yenilen banları kaldırmıyorlar zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben hile kulanmadım kiBenimki açılıyor ticket aç ortalama 5 gün sonra dönüş yapıyorlar sonra bna açılıroy Rama banlı hesaba girersen tekrar ban yersin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
riot games adı altında çıkardı hiç bir oyunda hile yapmadım artı birdeBöyle haksız banları çok nadiren atar Riot Games.
Fakat mantıklı mı bilmiyorum ama, LoL oynuyorsanız ve daha önceden LoL skin falan kullanmışsanız onun kalıntılarını tespit etmiş olabilir. Onun dışında Riot'a ticket atın ancak kaldıracaklarını düşünmüyorum. Özellikle üçüncü parti yazılımdan yenilen banları kaldırmıyorlar zaten
sadece valorant oynadım artı pc de yeni bir kaç ay anca oldu 5 ay falan nerdeyse ve hiçbir hesabımda da hile kulanmadımBöyle haksız banları çok nadiren atar Riot Games.
Fakat mantıklı mı bilmiyorum ama, LoL oynuyorsanız ve daha önceden LoL skin falan kullanmışsanız onun kalıntılarını tespit etmiş olabilir. Onun dışında Riot'a ticket atın ancak kaldıracaklarını düşünmüyorum. Özellikle üçüncü parti yazılımdan yenilen banları kaldırmıyorlar zaten.
Son düzenleme: