"Bağlantınız gizli değil" hatasını düzeltemiyorum

Emirsbgl

80+
Reaksiyon skoru
65
Arkadaşlar "bağlantınız gizli değil" hatası alıyorum chromeda ve operada vs de aynı oluyor ve amazon google gibi normal sitelerde böyle oluyor chromeun kendi söylediği şeyleri yaptım ama geçiremiyorum lütfen yardım

Arkadaşlar "bağlantınız gizli değil" hatası alıyorum chromeda ve operada vs de aynı oluyor ve amazon google gibi normal sitelerde böyle oluyor chromeun kendi söylediği şeyleri yaptım ama geçiremiyorum lütfen yardım
Tarih ve saati güncelleyin. DNS'inizi Google DNS veya Cloudflare DNS ile değiştirin. Gizli modda girmeyi deneyin. Browser cache temizliği yapın.
~ @Treyarch

Bende o hata çıkınca modemin fişini çekip takıyorum düzeliyor.
TABİ SİZİNKİNİ BİLEMEM.

Bendede aynı sorun var. Şu şekilde düzelttim ama gene başladı her olduğunda yapman gerek.
Sağ alttaki saate sağ tıkla.
Tarih/saat ayarlaya gir.
Saati otomatik ayarla yap.

arkadaşlar sorunu çözdüm ben de bu forumda başka konudan buldum bu sorunu yaşayan ve bu konuya bakmaya gelen varsa hoşgeldin . bende oldu umarım sizde de olur önce chrome ayarlarına giriyoruz oradan gizlilik ve güvenliğe giriyoruz oradan güvenliğe orada altta sertifikaları yönet var orada kişisel altında bulunan tüm sertifikaları tek tek kaldırıyoruz bilgisayarımızı kapatıp açıyoruz ve düzeliyor . ben böyle çözdüm umarım sizde de olur

Geri