2JZ-GTE
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,782
Hocam serinin tüm oyunları açık dünya değil,hatalı bilgilendirme yapmayın.Tüm Assassin's Creed serisi hocam, hepsi ayrı güzel.
Hocam serinin tüm oyunları açık dünya değil,hatalı bilgilendirme yapmayın.Tüm Assassin's Creed serisi hocam, hepsi ayrı güzel.
Hocam vegas ın çok gelişmesi lazım ya çok saçma kod yazmışlar mesela motorla geri geri giderken anladığınız da ileriye doğru ışınlanıyor değişik ( bu arada dediğim olay en düşük seviye motorda oluyor soocoter da )Mobil oyun olarak :
-Vegas gangster
Pc olarak :
-minecraft
-ark survival
-the forest
-valheim
Hocam çoğunluğu açık dünya, nerede hatalı bilgilendirme yaptım anlayamadım.Hocam serinin tüm oyunları açık dünya değil,hatalı bilgilendirme yapmayın.
- Dying LightArkadaşlar açık dünya oyunu önerir misiniz? gta watch dogs tarzı oyunlar
RDR2,Witcher 3Arkadaşlar açık dünya oyunu önerir misiniz? gta watch dogs tarzı oyunlar
Zamanında çok oynardımHocam vegas ın çok gelişmesi lazım ya çok saçma kod yazmışlar mesela motorla geri geri giderken anladığınız da ileriye doğru ışınlanıyor değişik ( bu arada dediğim olay en düşük seviye motorda oluyor soocoter da )
wiçır 3 enis cherryson abimden öğrendim onun dışında rdr2 olur the forest olurArkadaşlar açık dünya oyunu önerir misiniz? gta watch dogs tarzı oyunlar
The Forest biraz daha hayatta kalma oyununa giriyor hocam.wiçır 3 enis cherryson abimden öğrendim onun dışında rdr2 olur the forest olur
minecraft diyen arkadaşlar için bilmiyorum zevk renk meselesi amaa artık sıktı oyun sarmıyor beni
Aynen hocam belediye dönüşleri simetrik yapmışZamanında çok oynardımoyunun delisiydim.
Mobil oyuna göre güzel , oyunun mesafeleri renderlaması kötü , fizik çok ta iyi değil bana göre.
açık dünyasıda var amaThe Forest biraz daha hayatta kalma oyununa giriyor hocam.![]()
Red Dead Redemption 2Arkadaşlar açık dünya oyunu önerir misiniz? gta watch dogs tarzı oyunlar
En azından hikayesi Mafia 3 den daha iyiAynen hocam belediye dönüşleri simetrik yapmışbende oynardım