Yardım Gelişmiş seçenekler de bu bilgisayarı sıfırla seçeneği yok nasıl açarım

Reaksiyon skoru
5
Öncelikle merhaba arkadaşlar
Windowsa giriş yapamıyorum yani mavi ekran hatasıyla karşı karşıyayım başlangıç onar
Sistemi geri yükle komut iste gibi bir çok seçeneği denedim ama sonuç alamadım bilgisayarı sıfırlamak istiyorum ama bu bilgisayarı sıfırla seçeneği yok bunu nasıl açabilirim

Sıfırlama işlemi "Kurtarma" sekmesinden yapılır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pardon Windows'un açılmadığını belirtmişsiniz görmemişim.

Sıfırlama işlemi "Kurtarma" sekmesinden yakurtramapılır.

Pardon Windows'un açılmadığını belirtmişsiniz görmemişim.

Bilgisayara giriş yapamıyorum ki mavi ekran da kaldı kurtarma seçeneğine nasıl gelebilirim

Ekler

• IMG-20210228-WA0083.jpeg
    IMG-20210228-WA0083.jpeg
    1.5 MB · Hit: 137

Bilgisayara giriş yapamıyorum ki mavi ekran da kaldı kurtarma seçeneğine nasıl gelebilirim
"Sistem Geri Yükleme" seçeneğinde geri yükleme noktası yok mu hiç? Geri yüklendiğinde açılır belki. Komut istemine "systemreset" yazarsanız sıfırlayabilmeniz lazım.

"Sistem Geri Yükleme" seçeneğinde geri yükleme noktası yok mu hiç? Geri yüklendiğinde açılır belki. Komut istemine "systemreset" yazarsanız sıfırlayabilmeniz lazım.

systemreset is not recognizde as an inteenal or exterenal command operable program or batc file hatası veriyor Windowsa giripte düzeltemiyorum :(

systemreset is not recognizde as an inteenal or exterenal command operable program or batc file hatası veriyor Windowsa giripte düzeltemiyorum :(
ilk önce c: yaz ondan sonra systemreset yaz

Geri