cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
- Reaksiyon skoru
- 28,619
TD500 üst tarafa 360 destekliyor hatta bizzat kullanıyorumOda destelemiyor şimdi baktım sitesinden 240mm yazıyor
TD500 üst tarafa 360 destekliyor hatta bizzat kullanıyorumOda destelemiyor şimdi baktım sitesinden 240mm yazıyor
Allah Allah sitesinde baktım yazmıyor yanlış bilgilendirme o zaman isterseniz sizde girin bakın.TD500 üst tarafa 360 destekliyor hatta bizzat kullanıyorum
Tam sıfıra sıfır mı oldu ?TD500 üst tarafa 360 destekliyor hatta bizzat kullanıyorum
Allah Allah sitesinde baktım yazmıyor yanlış bilgilendirme o zaman isterseniz sizde girin bakın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tam sıfıra sıfır mı oldu ?
Ben girdiğim de hala 240 gösteriyor![]()
Cooler Master MasterBox TD500 Mesh Mid Tower Case
Design of the E-ATX MasterBox TD500 Mesh adds a new dimension to PC lighting through contour and form, providing custom-built systems a presentation beyond flat, two-dimensional panels. The Crystalline Tempered Glass side panel features a design that interacts with component lighting, precision...www.coolermaster.com
Kasa zaten resmi olarak destekliyor neyden bahsettiğinizi anlamadım
Yanlış yere bakıyorsunuz muhtemelen. Neyse.Ben girdiğim de hala 240 gösteriyor. O zaman bunlardan birini satıp td500 alayım sağolun.