Bilgisayar 3 dakikada açılıyor

Reaksiyon skoru
19
Arkadaşlar bilgisayarım ortalama 3 dakikada açılıyor. Eskiden daha hızlı açılıyordu. Bir de masaüstünde fotoğraf, Word vs dosyaları sildiğimde masaüstünde duruyor bilgisayarı kapat aç yaptığım zaman geri dönüşüm kutusuna aktarılmış oluyor. Bunun nedeni nedir? Windows SSD'ye kurulu. Bu söylediklerim yanlış hatırlamıyorsam T6 Snowman Ultra taktıktan sonra olmaya başladı ( yaklaşık 3-4 ay önce ). Zor girdiği için biraz zorlamak durumunda kaldım. Anakartta veya işlemcide sorun var mıdır bilgisi olan var mı? Parçalarda sorun olup olmadığını nasıl anlayabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@crazyreign bi bilgin var mıdır ?

ssd'ye bir crystaldiskmark ve as ssd benchmark yapıp fotoğraf atar mısın?

Arkadaşlar bilgisayarım ortalama 3 dakikada açılıyor. Eskiden daha hızlı açılıyordu. Bir de masaüstünde fotoğraf, Word vs dosyaları sildiğimde masaüstünde duruyor bilgisayarı kapat aç yaptığım zaman geri dönüşüm kutusuna aktarılmış oluyor. Bunun nedeni nedir? Windows SSD'ye kurulu. Bu söylediklerim yanlış hatırlamıyorsam T6 Snowman Ultra taktıktan sonra olmaya başladı ( yaklaşık 3-4 ay önce ). Zor girdiği için biraz zorlamak durumunda kaldım. Anakartta veya işlemcide sorun var mıdır bilgisi olan var mı? Parçalarda sorun olup olmadığını nasıl anlayabilirim.

TEMİZ KURULUM

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    28.1 KB · Hit: 79
yazma hızı benim ssd ile aynı benim pc 13.5 saniyede açılıyor. sorun ssd dışında bir donanımda olabilir emin olamadım.

Bilgisayar açılırken işlemcinin tüm çekirdeklerini kullanıyot mu ? Limit var mı ?

Windows FastBoot u kapatıyor bazen kendi kendine YouTube'dan bak nasıl açılır diye yap :)

Bilgisayar açılırken işlemcinin tüm çekirdeklerini kullanıyot mu ? Limit var mı ?
Onu nasıl anlayacağım

aynen limit varsa benim bir rehberim var oradan bakarak limiti kaldır hızlanacaktır
rehber:https://forum.donanimarsivi.com/konu/bilgisayarimizi-hizlandiriyoruz-adim-1.306886/#post-3037137
Bakacağım , teşekküler.

Windows FastBoot u kapatıyor bazen kendi kendine YouTube'dan bak nasıl açılır diye yap :)
Teşekkür ederim , bakacağım.

Onu nasıl anlayacağım

Bakacağım , teşekküler.

Teşekkür ederim , bakacağım.
Arkadaşın rehberibe bakabilirsiniz.

Geri