teknik arıza bilgisayar kitlenmesi

ExecutoRJ

80+
Reaksiyon skoru
84
Öncelikle iyi günler ve selamın aleyküm bi konuda yardım isticektim de yardımcı olursanız sevinirim bilgisayarım bir kitlenme yaşıyor klavye ve mouse gidiyor ekran da bir donma yaşıyor sistemim ddr3 8gb ram gt 630 1gb i7 3370k 500hd kullanıyorum bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim 🙂🙂

Öncelikle iyi günler ve selamın aleyküm bi konuda yardım isticektim de yardımcı olursanız sevinirim bilgisayarım bir kitlenme yaşıyor klavye ve mouse gidiyor ekran da bir donma yaşıyor sistemim ddr3 8gb RAM gt 630 1gb i7 3370k 500hd kullanıyorum bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim 🙂🙂
Disk veya Ram kullanımın fulleniyor olabilir dostum.
Görev Yöneticisinden disk, ram, cpu, gpu kullanımlarını kontrol eder misin ?
Kitlenmeye yakın/kitlendikten sonra/kitlendiği anda SS alıp bizimle paylaşman gerekiyor.

Aleyküm Selam. Hdd'yi hiç değiştirmediyseniz bozuktur. CrystalDiskInfo programı ile kontrol edebilirsiniz. Virüs taraması da yapın.

Ekran kartını tez zamanda değiştirin. O işlemciye hiç uymamış. Benim pc de oyundayken donuyordu ve kitleniyordu reset atmadan düzelmiyordu. Ekran kartına overclock yapıyordum sonradan kemdiliginden düzeldi. Şimdide yapıyorum overclock ama sorun olmuyor.

Disk veya RAM kullanımın fulleniyor olabilir dostum.
Görev Yöneticisinden disk, RAM, cpu, gpu kullanımlarını kontrol eder misin ?
Kitlenmeye yakın/kitlendikten sonra/kitlendiği anda SS alıp bizimle paylaşman gerekiyor.
teşekür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aleyküm Selam. HDD'yi hiç değiştirmediyseniz bozuktur. CrystalDiskInfo programı ile kontrol edebilirsiniz. Virüs taraması da yapın.
teşekür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartını tez zamanda değiştirin. O işlemciye hiç uymamış. Benim PC de oyundayken donuyordu ve kitleniyordu reset atmadan düzelmiyordu. Ekran kartına overclock yapıyordum sonradan kemdiliginden düzeldi. Şimdide yapıyorum overclock ama sorun olmuyor.
teşekür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,558
Üyeler
188,620
Son üye
Edo0w
Geri