Yüksek Sekment Kulaklık Önerisi

EMT59

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
750
merhaba arkadaşlar kulaklık alıcağım rahat ferah 7.1 surrondu olan sesleri net veren ve yanında yedek pedleri olan kulaklık önerebilir misiniz?
bütçem:750 TL

merhaba arkadaşlar kulaklık alıcağım rahat ferah 7.1 surrondu olan sesleri net veren ve yanında yedek pedleri olan kulaklık önerebilir misiniz?
bütçem:750 TL
750 tl ye orta segment oluyor. 7.1 surroud gerçek 7.1 değil diye biliyorum. sanal olarak 7.1 hissi veriyor. gerçek 7.1 ler daha pahalı kulaklıklarda oluyor.

800 civarı yapabilme şansınız varsa, HyperX Cloud veya Razer Kraken TE olabilir.

750 TL ye orta segment oluyor. 7.1 surroud gerçek 7.1 değil diye biliyorum. sanal olarak 7.1 hissi veriyor. gerçek 7.1 ler daha pahalı kulaklıklarda oluyor.
biliyorum zaten onların gerçek 7.1 olmadığını orta segmentte önerilebileceğin kulaklık var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cloud 2 ile ilgileniyordum sizce uzun kullanımda gider mi? (önerin için teşekkür ederim)

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag
biliyorum zaten onların gerçek 7.1 olmadığını orta segmentte önerilebileceğin kulaklık var mı?

Cloud 2 ile ilgileniyordum sizce uzun kullanımda gider mi? (önerin için teşekkür ederim)

nasıl bir kulaklık olduğunu bilmiyorum. ama güzele benziyor.

Ömrü çok uzun bu arada arkadaşım çıktığından beri kullanıyor neredeyse, çoğu kişi aynı şekilde zaten. İyi bir kulaklık, pek de alternatifi yok, gönül rahatlığıyla alabilirsin...

Cloud 2 köşeli tip ses kartlı olan modelin ses kartı kronik ses bozulması sorununa sahip, o yüzden onu önermiyorum. MH751/MH752 alınabilir bu bütçede.

Geri