750 tl ye orta segment oluyor. 7.1 surroud gerçek 7.1 değil diye biliyorum. sanal olarak 7.1 hissi veriyor. gerçek 7.1 ler daha pahalı kulaklıklarda oluyor.merhaba arkadaşlar kulaklık alıcağım rahat ferah 7.1 surrondu olan sesleri net veren ve yanında yedek pedleri olan kulaklık önerebilir misiniz?
bütçem:750 TL
segmentmerhaba arkadaşlar kulaklık alıcağım rahat ferah 7.1 surrondu olan sesleri net veren ve yanında yedek pedleri olan kulaklık önerebilir misiniz?
bütçem:750 TL
biliyorum zaten onların gerçek 7.1 olmadığını orta segmentte önerilebileceğin kulaklık var mı?750 TL ye orta segment oluyor. 7.1 surroud gerçek 7.1 değil diye biliyorum. sanal olarak 7.1 hissi veriyor. gerçek 7.1 ler daha pahalı kulaklıklarda oluyor.
Cloud 2 ile ilgileniyordum sizce uzun kullanımda gider mi? (önerin için teşekkür ederim)![]()
HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-RD Kırmızı Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-RD Kırmızı Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-RD Kırmızı Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Razer Kraken Tournament Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Kraken Tournament Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah fiyatlarını Akakçe ile takip et! Razer Kraken Tournament Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
biliyorum zaten onların gerçek 7.1 olmadığını orta segmentte önerilebileceğin kulaklık var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cloud 2 ile ilgileniyordum sizce uzun kullanımda gider mi? (önerin için teşekkür ederim)
Ömrü çok uzun bu arada arkadaşım çıktığından beri kullanıyor neredeyse, çoğu kişi aynı şekilde zaten. İyi bir kulaklık, pek de alternatifi yok, gönül rahatlığıyla alabilirsin...biliyorum zaten onların gerçek 7.1 olmadığını orta segmentte önerilebileceğin kulaklık var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cloud 2 ile ilgileniyordum sizce uzun kullanımda gider mi? (önerin için teşekkür ederim)