Xbox 360 ım bozuluyor

Mojo jojo

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
10,744
Elimde crack xbox 360 e geçen rdr 1 de yağmur yağıp şimşek çakarken 5 fps falan oldu az daha oyundan atıyordu.
Çiğli olduğu için illa bozulavağını biliyordum, daha kaç yıl gider nı konsol? 3 4 yıllık sapa sağlam alet bozuluyor. İçine bozulmadan DS 2 gibi ağır 10 oyun daha yükleyip bitirip 1000tl ye satıcaz. Daha kaç yıl ömrü var bu konsolun? @isikt11

Yorulmuş bir konsol desem yalan olmaz

Yorulmuş bir konsol desem yalan olmaz
Çok sık kullanıyorum gün içi.
Elimde pc yok bende 4 5 saat Rdr gibi ağır oyunları oynuyorum. Yoksa çok oynamam ile alakalı olabilir mi?

Elimde crack xbox 360 e geçen rdr 1 de yağmur yağıp şimşek çakarken 5 fps falan oldu az daha oyundan atıyordu.
Çiğli olduğu için illa bozulavağını biliyordum, daha kaç yıl gider nı konsol? 3 4 yıllık sapa sağlam alet bozuluyor. İçine bozulmadan DS 2 gibi ağır 10 oyun daha yükleyip bitirip 1000tl ye satıcaz. Daha kaç yıl ömrü var bu konsolun? @isikt11
Ömrü bitti desem yalan olmaz. FPS düşüşleri ara sıra olabilir çok da dert etme. Cihazı kapat dinlendir. Açınca yeniden düzgün çalışır.

Xbox çok yormayın 5 saat ağır oyunlar yorar biraz dinlendirin ya da daha az oynayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,445
Üyeler
189,442
Son üye
6the6
Geri