cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
- Reaksiyon skoru
- 28,617
alim mi napimYENİDEN STOKLAR GELDİ
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
TP' DE ÇOK KİŞİ ALDI ŞANSINI DENE İSTERSEN, EN FAZLA İADE OLUR.
alim mi napimYENİDEN STOKLAR GELDİ
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
TP' DE ÇOK KİŞİ ALDI ŞANSINI DENE İSTERSEN, EN FAZLA İADE OLUR.
Bilmiyorum senin kararın, TP' ye git bir bak. Fazlaca kişi aldı.alim mi napim
Newegg güvenilir bir site, Amerika kökenli, pazar payı olarak yüksek payı var.gerçek ilan bu arakdaşalr konu sahibi bunu açmamalı idi çok apacık belli dolandırıcılar.![]()
Lenovo Legion 5 - 17.3" - Intel Core i7-10750H - GeForce RTX 2060 - 16 GB DDR4 - 512 GB SSD - Windows 10 Home - Gaming Laptop (81Y8004SUS) - Newegg.com
Buy Lenovo Legion 5 - 17.3" - Intel Core i7-10750H - GeForce RTX 2060 - 16 GB DDR4 - 512 GB SSD - Windows 10 Home - Gaming Laptop (81Y8004SUS) with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!www.newegg.com
Mesajı ben yazdım sandım...Sence gerçek olabilir mi?
Bende alamadım yine. İptal edilme olasılığını bile bile alacaktım yine de.yine stok bitti ya tam alıyodum
yalnız cihaz büüyk ihtimal 2. el yorumları oku gör. alınma zo fiyata onu vereni.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Newegg güvenilir bir site, Amerika kökenli, pazar payı olarak yüksek payı var.
hulk gerçek olabilirmi?Sence gerçek olabilir mi?
2. el olsa ne fark eder? Çok ucuz zaten. Çalışıyor olması yeterliyalnız cihaz büüyk ihtimal 2. el yorumları oku gör. alınma zo fiyata onu vereni.
Sana satayım mıyine stok bitti ya tam alıyodum
İptal falan yok faturayı kestiler çoğunu onayladılar. İptal ederlerse ceza yerler.@MisakiTaro ne oldu şimdi?