Yok yok. Öyle bir şey yok. Asıl mahkeme alıcıyı haklı bulur.siparişlerin iadesi istenir edilmediği takdirde yasal süreç başlar zannetmiyorum gelirse alan kişinin elinde tutabileceğini eğer problem yaşanmazsa gerçekten epey üzüleceğim.
Yok yok. Öyle bir şey yok. Asıl mahkeme alıcıyı haklı bulur.siparişlerin iadesi istenir edilmediği takdirde yasal süreç başlar zannetmiyorum gelirse alan kişinin elinde tutabileceğini eğer problem yaşanmazsa gerçekten epey üzüleceğim.
RTX 2060 Lı laptop 3500 falandıOlay ne acaba
aklıma hepsiburada da satılan 1tl lik xiaomi redmi note 8 geldiBu tarz şeyler sürekli oluyor. Trendyolda da yanlış fiyat girilmesi sonucu inanılmaz şeyler yaşandı. 4 fanlı RGB kasanın 70 TL'ye, A320'lerin 200 TL'ye, 140mm sıvı soğutmanın 95 TL'ye gittiğini gördüm. İptal etmek için sizi arıyorlar ama itiraz hakkınızı kullanıp sipariş geçirtebiliyorsunuz. Özellikle Black Friday tarzı indirim günlerinde iyi kontrol edin derim.
Stok kalmadığındandır.TP forumda alan bazı arkadaşların siparişi iptal olmuş.
Ya Rennes, olm 3700'e 2060'lı i7'li laptop almışsın neden satarsın la kafan mı güzel?Ulan ülkede satsa 15k ya sonra masaüstü toplar misssss
Zevk alıyorum kk düşünsene sayıp 3070 li sistem topluyosun missssssssStok kalmadığındandır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya Rennes, olm 3700'e 2060'lı i7'li laptop almışsın neden satarsın la kafan mı güzel?
Ben 3700'e mis gibi 2060'lı laptop almışım, bağlarım kıçıma dolaşırımZevk alıyorum kk düşünsene sayıp 3070 li sistem topluyosun missssssss