Babama yanlışıkla yalan söyledim [ÖNEMLİ]

Dolar Bey

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,218
Babam yalan söyleyeni sevmez ve çok kızar.
Sınav olmuştum geçen hafta babamda bugün sordu sınav noldu diye bi anda bilmiyorum dedim neden bilmiyorum ama bi anda ağzımdan çıktı
Babam şuan bana çok kızgın notlarımda kötü

Ne demem gerek ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@TECHNO Komikmi ? Söyle bende güleyim.
Mutlu değilim şuan
Ve @Mertarı

Sadece refleks olarak öyle söylediğini, boşluğuna geldiğini. Anlayışlı biriyse sorun yok.

Babam yalan söyleyeni sevmez ve çok kızar.
Sınav olmuştum geçen hafta babamda bugün sordu sınav noldu diye bi anda bilmiyorum dedim neden bilmiyorum ama bi anda ağzımdan çıktı
Babam şuan bana çok kızgın notlarımda kötü

Ne demem gerek ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@TECHNO Komikmi ? Söyle bende güleyim.
Mutlu değilim şuan
Ve @Mertarı
Atar gider yap

Sen babana "bilmiyorum" dedin baban buna o kadar çok sinirlendi ki bunun için konu açtın ? Ne diyebiliriz ki bu durumda

Sen babana "bilmiyorum" dedin baban buna o kadar çok sinirlendi ki bunun için konu açtın ? Ne diyebiliriz ki bu durumda
Sana nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama babam yalan söyleyeni sevmez ve benim ağzımdan bazen refleks olarak çıkıyor açıklama kısmını tam okumadan cevap yazma

Sana nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama babam yalan söyleyeni sevmez ve benim ağzımdan bazen refleks olarak çıkıyor açıklama kısmını tam okumadan cevap yazma
ya ne saçma sapan konu açıyon bide uzattıkça uzatıyon adam oturduğu yerden televizyon izlerken unutmuştur bile hala burda yalandan tribe giriyorsun bilmiyorum diyince senin bilmediğini mi sanıyor sence söylemek istemediğini anlayınca tamam diyip geçmiştir ne saçma konu bu asdfkmlsakldflkmsa baba yazılım kötü geçti desen odunluğa kitleyip aç susuz mu bırakıcak seni git söyle işte sonra bu forumun yaş ortalaması küçük diyince bize sinirleniyolar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,332
Üyeler
190,732
Son üye
saplamarina
Geri