OKULUM 2. SINAVLARIN TARİHİNİ AÇIKLADI!

O zaman bizimkiler de yakında açıklar.

... Cafer bez getir.

erken olmuş
muhtemelen 2. sınavlar olmaz diye düşnüyorum.

Yarının kesinliği yokken 2.sınavları açıklamaları kötü olmuş. Bir şeyi açıklayıp kesinleştirdikten sonra erteliyorlar veya iptal ediyorlar büyük bir belirsizlik var. Böyle bir şey açıklamaları saçmalık.

Arkadaşlar İstanbul'da ismini vermeyeceğim (Anadolu Lisesi) okulum 18 Mart'ta 2. Dönem 1. Sınavların yapacağını resmî olarak duyurdu. Ne düşünüyorsunuz?
İlk dönem 1. sınavları olmuşsunuz sanırım başlıktan anladığım kadarıyla...

Normalde lisede yılı değerlendirmek için resmiyette 1 sınav yetiyor, geçen yıl da o şekilde tek sınav sonrası kapanmıştı. Şimdi durumlar -özellikle İstanbul'da- hala pek iyi değilken ilk sınavları olanlara ikinci sınavların da yapılmasını saçma buluyorum...

Sınavlar geliyor ama ben hiç bir şey bilmiyorum.
giphy.gif

Arkadaşlar İstanbul'da ismini vermeyeceğim (Anadolu Lisesi) okulum 18 Mart'ta 2. Dönem 1. Sınavların yapacağını resmî olarak duyurdu. Ne düşünüyorsunuz?
2.dönem 1. yazılılar 8,26 mart arası olcakmış ama vakalar daha düşükken biz 1.dönem 1.yazılı için okula gittik 1 kişide virüs çıktı kaç kişiye yayıldı bilmiyorum pazartesi 1.dönem seçmelileri için okula gitçez çok riskli olcak gibi daha 2. yazılılar var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,353
Üyeler
189,436
Son üye
thearkk
Geri