Neler Yeni

4 Yıllık üniversiteyi bırakıp 2 yıllık üniversiteye geçmek

Zephyrggz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Can Kaya
çok bir puan istemiyor istediğin bölüm ben, haydarpaşa meslekte bilişim okudum, düşük notlar ile alaadin keykubat üni'de o bölümü tutturdum ama peder gitmemi istemedi bende 4 senelik ing havacılık yönetimi okuyorum istanbulda. Bence istediğin şeyin peşinden gitmeye çalış ama yapılması gereken şeyleride es geçme tabii, çok kasma kendini bu bölümü bence rahat kazanırsın.
İstediğim şeyin pesinden gitmek istiyorum dediğin gibi tyt de Türkçe sosyal çok rahat yapiyorum fende ortalamanin biraz alti ama mata gelince işler orada patliyorum bı önerin varsa mat için çok iyi olur

Hanaz

80+ Gold
Selam arkadaşlar 1.5 yıldır Kayseri'de okumaktayım hem evime uzak olmasın'dan hemde yurt şartlarının berbat olmasından dolayı tekrar yks girip kendi yaşadığım yerde 2 yıllık programcılık okumak istiyorum, bunun en büyük sebebi KYK şartlarının gerçekten berbat olması 18 kişi 2 tuvalet kullanıyoruz çok pis kullanılıyorlar ve 1 i bozuk duşlar deseniz çok pis bazi insanlar çok sıkıntılı saygısız bütün bunlar beni çok yordu ve mentalimi kötü etkiledi psikiolojim gerçekten dağınık vaziyette derslerime bu şartlarda odaklanamadım ve okulum şimdiden 1 yıl uzadı burda kalmaya devam etsemde etmesemde okulu bitiremeyeceğim gibi duruyor çünkü bu şartlar bana çok ağır geliyor bende evimde 2 yıllık bı bölüm okuyup mezun olmak istiyorum bu yüzden yks ye tekrar gireceğim şimdi kafamdaki sorulara gelirsek;

1-)Şimdi ben askerliğimi kendim tecil ettirmiş tim 29 yaşına kadar 4 yıllık bölümü bırakıp kazandığım 2 yıllık bölüme gidince tecil bozulacak mı ? Bozulursa ne kadar yılım kalıcak ?
2-)bilgisayar programcılığına ilgiliyim fakat iş imkanı olarak bir geleceği var mı ? Bu bölümden mezun olup birşeyler yapılabilir mi ?
3-) sizin önerdiğiniz 2 yillik bir bölüm varmı iş imkanı olarak gelecek gösteren
4-) tyt Türkçe sosyal de iyiyim fende ortalamayim ama matematik'te patliyorum en az 15-20 net yapmam lazim istediğim yer için tyt matı nasıl halledebilirim sadece tyt matı halletsem yeter geri kalan dersler hala aklımda.
Hocam tsknın vakıf yurtları var onlara baktınızmı aylık 10bin ödeyen arkadaşım var istanbulda

aikeytia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
anonim
bilgisayar programciligi okuyorum standart python , html , c , veri tabani gibi derslerj goruyoruz bence 4 yilligi birakma farkli bir yurda gecmeyi dene bende 2 yil bitince dgs ile muhendislige gecis yapmayi dusunuyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,060,684
Üyeler
168,480
Son üye
dawdaw43