Çözüldü✓ format esnasında yaptığım hata

Reaksiyon skoru
19
arkadaşlar bu gün pc ye format attım ama fark ettim ki format sırasında diski d-c diye bölmemişim bunu sonradan yapabilirmiyiz......biraz araştırdım-bilgisayara sağ tık yap yönet yap felan vardı oradada sadece c gözüküyo lütfen yardım pls

En İyi Cevap
Bu bir hata değil öncelikle bunu bellirtmekte fayda var.

Başlattan disk yöneticisine girin. C diskin sağ tıklayıp diski küçült diyip istediğiniz boyutu yazın. Sihirbaz sizi yönlendirecek zaten.

Boşta kalan disk miktarını siyah bar üzerinde göreceksiniz. Sağ tıklayıp disk oluşturma sihirbazını çalıştırın ve Yerel Disk olarak seçiminizi yaptıktan sonra ileri butonları ile diski harf skalasından D yi seçerek oluşturabilirsiniz.

Başlattan disk yöneticisine girin. C diskin sağ tıklayıp diski küçült diyip istediğiniz boyutu yazın. Sihirbaz sizi yönlendirecek zaten.

Boşta kalan disk miktarını siyah bar üzerinde göreceksiniz. Sağ tıklayıp disk oluşturma sihirbazını çalıştırın ve Yerel Disk olarak seçiminizi yaptıktan sonra ileri butonları ile diski harf skalasından D yi seçerek oluşturabilirsiniz.

En İyi Cevap

çok teşekür ederim oldu :)

Geri