Neler Yeni

Valorant Vanguard Hatası

KaanRzGr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Kaan Rüzgar
Instagram
kaanrzgr
Steam
KaanRzGr
Twitter
KaanRzGr
Facebook
KaanRzGr
Arkadaşlar 2 gündür Vanguard hatası yüzünden oyuna giremiyordum. Başına gelen bilir, oyuna giriş yapmak istediğinizde oyun açılırken bir anda "VANGUARD ANTİ CHEAT HATASI" yazıyor ve oyunu kapatmak zorunda kalıyorsunuz. İnternette bir çok çözüm yolu vardı. Oyunu kaldırıp yeniden yüklemek, Vanguard'ı silip yüklemek, hizmetlere girip vgc dosyasını aktif hale getirmek ve hatta bilgisayara format atmak, hepsini denedim, yine de sorun çözülmemişti. Daha sonra Riot'a bir bilet açtım. Sağolsunlar hızlı bir şekilde geri dönüş yaptılar.
Benim sorunum ne yaparsam yapayim "Hizmetler" kısmında "vgc" hizmetini devreye sokamamaktı. Çalışma türünü "otomatik" yapıp reset attım, devre dışı bırakıp tekrar açmaya çalıştım, bir çok kez elle başlatmaya çalıştım, ama çalıştırmak istediğim her seferde "yanlış işlev" diye bir hata alıyordum. Aslında sorunun çözümü oyunu ve Vanguard'ı kaldırıp, oyunun setup dosyasını tekrar indirip, kurulum dosyasını sağ tıklayarak "Yönetici Olarak Çalıştır" diyerek kurmakmış. Bu şekilde kuruluyorsa sorununuz çözülecektir. Ancak ben bu şekilde yaptığım zamanda "Kurulum Hatası" geliyordu. Bunun çözümü de internetten indirdiğiniz setup dosyasını C diskine atmak. Setup dosyasını C diskine indirin veya indirdikten sonra oraya taşıyın. İndirme yerini direk C seçerseniz başka yerlere atıyor, böyle bir şey olursa da C'nin içerisinde Program Files'ı falan seçin indirme yeri olarak.
Sorunun çözümünün bu kadar basit olacağı içime doğmuştu en başında. Neyse en azından sorun çözüldü. Anlattığım şekilde bile sorunu çözemeyen olursa burdan yanıtlasın veya bana yazsın, elimden geldiği kadar yardımcı olurum.

İnstagram: @kaanrzgr
Twitter: @KaanRzGr

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,374
Üyeler
171,746
Son üye
ryzenemir
Top Bottom