RTX3070
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
- Reaksiyon skoru
- 9,086
Limitedlerden nasıl yaptın ki sitelerde mi sattın?ben 15 yaşındayım totalde kazandığım paralar ile pc dizdim![]()
Limitedlerden nasıl yaptın ki sitelerde mi sattın?ben 15 yaşındayım totalde kazandığım paralar ile pc dizdim![]()
Bu arada çok haklısın burada. Google çeviri diye bişey var hajajajwnnsnsjsnajshshbssanki ajan alıyorlar mübarek bir bot doğrulama soruyorlar saat 9 dan beri ailecek tek tek deniyoruz yapabilen yok
yok tanıdığım bi abi var ona satıyorum genelde valk 100k iken 1400 tl ye ona satmıştımLimitedlerden nasıl yaptın ki sitelerde mi sattın?
Yaptığın ToS'a aykırı bu arada fark edilseydi ikiniz de ban yerdiniz.yok tanıdığım bi abi var ona satıyorum genelde valk 100k iken 1400 TL ye ona satmıştım
oyunda ticaret sistemi var alım satım yapıyorum ben genelde günlük 30-40 tl kazanıyorum o müşteri yoğunluğuna bağlı 1 günde 1500 tl kazandığımda olduNE NASI
Eğer CWS gibi bir item olsaydı rolimons direkt değeri düşürürdü elinizde kalırdı.Yaptığın ToS'a aykırı bu arada fark edilseydi ikiniz de ban yerdiniz.
aykırı zaten biliyorum pois olmadığı sürece bir soruın çıkmıyor şuanYaptığın ToS'a aykırı bu arada fark edilseydi ikiniz de ban yerdiniz.