Orjinal olmayan şarj aleti iphone da sorun yaratır mı?

REİS05

80+
Reaksiyon skoru
53
Merhabalar,
Elimde iphone ürünlerinden biri mevcut ve adaptör şuan için elimde mevcut değil.

A)Orjinal kablo ve çakma adaptör ile şarj etsem bir sorun oluşturur mu?
B)Orjinal kablo ve orjinal samsung vb. telefon adaptörleriyle şarj etsem bir sorun oluşturur mu?

Sorun oluşturmaz bende orijinal kablo bir ya da iki tane vardır. En fazla üç vardır.

A) Oluşur.
B) Yine oluşur. Boşuna orjinal adaptör ve kablo kullanın demiyorlar.

Apple ve Apple'ın onay verdiği aksesuarları kullanın. Aksi taktirde ürününüz zarar görecektir.

A) Oluşur.
B) Yine oluşur. Boşuna orjinal adaptör ve kablo kullanın demiyorlar.
B olarak cevap vermek istiyorum ikiside orjinal sonuçta ne gibi sorun oluşabilir yani şunu demek istiyorum adaptör olarak (samsung kutusundan çıkan adaptör) ile şarj edeceğimi belirtmek istedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Apple ve Apple'ın onay verdiği aksesuarları kullanın. Aksi takrirde ürününüz zarar görecektir.
apple ın kendi ürünü dışında alterantif 3. marka önerdiği markalar varmı

B olarak cevap vermek istiyorum ikiside orjinal sonuçta ne gibi sorun oluşabilir yani şunu demek istiyorum adaptör olarak (samsung kutusundan çıkan adaptör) ile şarj edeceğimi belirtmek istedim.
Şöyle söyleyeyim ; Annem 7 Plus kullanıyor başka bir adaptör ile 5 ayda yüzde 15,16 civarı pil zarar gördü.

Orijinal kullanmakta fayda var. batarya sağlığı için

7 serisinin pilleri kronik sorunlu abimdeki orjinal şaej aletiyle bile hasar gördü.
Olsun yine de orjinal kullanmakta zarar yok fayda var. Niye bu kadar ısrarcısınız orjinal kullanmamak için anlamıyorum.

Geri